Skip to main content

Verkkokauppakerääjiä ja kaupan alan moniosaajia, 20-30h/vko, K-Citymarket Raksila

Hakuaika alkaa: 19.05.2023
Hakuaika päättyy: 29.05.2023

Haemme K-Citymarket Raksilaan vakituiseen työsuhteeseen kaupan alan moniosaajia. Ensisijassa tarve verkkokaupan kerääjille. Haemme henkilöitä jotka pystyvät toimimaan monella eri osastolla ja suorittamaan myös verkkokaupan keräystehtäviä. Sinun ei tarvitse olla kaupan alan kokenut osaaja, sillä koulutamme tehtäviin. Tehtävät sopii erinomaisesti välivuoden pitäjille tai henkilöille jotka haluavat päästä sisälle kaupan alan tehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Odotamme sinulta:

 • positiivista ja reipasta mieltä
 • työtä pelkäämätöntä asennetta
 • luontaista halua palvella asiakkaita
 • vastuunottokykyä
 • sujuvaa suomen kielitaitoa
 • vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
 • ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
 • K-ryhmän ostoedun
 • hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kauppias Jaana Sara: [email protected]

Lähetä hakemuksesi 29.5.2023 mennessä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Verkkokauppakerääjiä ja kaupan alan moniosaajia, 20-30h/vko, K-Citymarket Raksila

Kesko Oyj Kauppiaat
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 30.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti