Skip to main content

Vesihuollon konsultti / projektipäällikkö

Työpaikan kuvaus

Tiimimme kasvavassa Vesi-liiketoimintayksikössä etsii nyt projektipäällikköä tai konsulttia monipuolisiin vesihuollon konsultoinnin tehtäviin. Teemme asiakasprojekteja vesihuoltolaitoksille, kunnille ja teollisuuteen.

Tärkeimmät vastuualueesi tehtävässä keskittyvät pääasiassa vesihuollon
• strategiseen, organisoinnin ja kehittämisen suunnitteluun
• talous- ja sopimusasioihin
• riskienhallintaan ja varautumiseen sekä
• omaisuudenhallintaan

Tehtävässä pääset hyödyntämään organisointikykyäsi projektien onnistuneessa läpiviennissä. Tyypillisimmissä projekteissamme projektipäällikkö toimii myös asiantuntijana tai laadunvarmistajana. Tilanteen mukaan, henkilö voi toimia myös projekti- ja myyntitehtävissä, laatia tarjouksia ja tavata asiakkaita sekä osallistua liiketoiminnan ja toimintatapojen kehitykseen. Työlle ominaista on vakaa asiakaskunta, jossa hyvät suhteet, verkostoituminen ja lupausten täyttäminen ovat tärkeintä.


Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Tampereella. Työskentelemme kuitenkin sujuvasti hybridimallilla, jolloin käytössäsi on myös muut AFRYn Suomen toimipisteet Hangosta Kittilään. 

Pätevyydet

Onnistuaksesi tässä roolissa odotamme sinulta

• vähintään muutaman vuoden kokemuksen suunnittelu- tai projektitehtävistä esim. vesihuollon tai taloushallinnon alalta

• eduksi katsomme esim. ohjelmistotaitoja GIS/CAD, näkemystä vesihuoltoalalta tai laskentatoimen osaamista

• vähintään maisteritason, AMK tai vastaavan koulutuksen soveltuvalta alalta

• aktiivisen työskentelyotteen ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön

• asiakaskeskeisen ajattelutavan

• sujuvaa suomen kielen taitoa

Erotut eduksesi, mikäli sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote ja asiakaskeskeinen ajattelutapa. Arvostamme myös valmiutta matkustaa kotimaassa sekä myyntiosaamista ja sisäistä yrittäjähenkisyyttä. Työssämme keskeistä on ymmärrys tuottavasta liiketoiminnasta, kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksesta.

Kerrothan vahvuuksistasi lisää työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja laajentaa osaamistasi uusille osa-alueille sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä  

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.   

Vastuullisuus AFRYllä  

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta    

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Eero Makkonen, p. 010 3349168 ja/tai [email protected]

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.12.2023 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti