Skip to main content

Vesihuoltoinsinööri

Kajaanin Vesi -liikelaitos hakee

VESIHUOLTOINSINÖÖRIÄ

Sujuvan arjen Kajaani on Kainuun maakuntakeskus vesistöjen ja vaaramaisemien äärellä. Me kajaanilaiset olemme päättäneet menestyä. Ammennamme voimaa kulttuurista ja puhtaasta luonnosta.

Kajaanin Vesi on toiminta-alueensa vesihuollosta vastaava liikelaitos, jonka palveluksessa on 18 henkilöä. Palvelemme noin 34 000 asukasta.

Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä vesihuoltoinsinööriä vakinaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä vesihuollon yleissuunnittelun, vesihuoltoverkostojen liittymisasioiden ja varautumissuunnittelun parissa. Työhön voi kuulua myös muita vesihuoltoon ja vesihuoltosuunnittelu-prosessiin liittyviä valmistelu- ja raportointitehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vesihuoltoalaan liittyvää insinöörin tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vesihuoltoalalta, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta edellisessä kappaleessa kerrotuista tehtävistä ja halukkuutta kehittää laitosta ja itseään vesihuoltoalan edelläkävijänä.

Koeaika tehtävässä on 6 kuukautta ja palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia ja valittavalle henkilölle saatetaan tehdä turvallisuusselvitys. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä todistus huumausainetestistä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Vastaanotamme hakemukset sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133 (Pohjolankatu 13), 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä "vesihuoltoinsinööri".

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 27.3.2023 klo 15.00.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaaninvesi.fi/

Yhteystietomme

Johtaja Juha Nurminen, puh. 044 7100 258, sähköposti etunimi.sukunimi(at)kajaani.fi.

Lisätietoja

Kajaanin Vesi

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vesihuoltoinsinööri

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti