Skip to main content

Vice President, Teollisuus

Haluatko johtaa teollisuuden uudistuvia ratkaisuja? Tuo osaamisesi vaikuttaviin hankkeisiin ja liity monialaiseen työyhteisöömme.

Uudistamme Rejlersin Teollisuuden toimialan organisaatiota, jotta pystymme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeisiin eri aloilla ja vauhdittamaan kasvuamme. Luomme Teollisuuden organisaatioon useamman uuden liiketoimintasegmentin ja palkkaamme viisi johtajaa uusiin rooleihin vastaamaan liiketoimintasegmenttiensä tulosvastuullisesta johtamisesta.

Haku on käynnissä seuraaviin Vice President -rooleihin:

Rejlersin Teollisuuden toimiala työllistää noin 600 asiantuntijaa ympäri Suomea – tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavia ratkaisuja kokonaisvaltaisten projektitoimitusten sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluiden muodossa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Voit tutustua esimerkkeihin asiakasprojekteistamme täällä.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Roolissasi sinulla on liiketoiminnallinen vastuu liiketoimintasegmenttisi kasvusta, kehittymisestä ja tuloksesta. Työssäsi pääset kehittämään liiketoimintakokonaisuutta ja näyttämään todelliset kykysi sen johtamisessa. Haluamme vahvistaa asemaamme liiketoimintasegmenttisi asiakkuuksissa määrätietoisella asiakkuuksien johtamisella ja tukea molempien osapuolien kestäviä liiketoiminnallisia tavoitteita. Tavoittelemme asiakaspohjan laajentamista, jotta voimme viedä yhdessä asiakkaidemme kanssa koko teollisuuden alaa kohti kestävää tulevaisuutta.

Rejlers on vahvassa kehityksessä – roolissasi johdat liiketoimintasegmenttiä muutoksessa, luot suuntaa ja näytät esimerkkiä, innostat joukkoasi ja varmistat erinomaisen yhteistyön sekä Suomessa että Rejlersin muissa maissa. Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö sekä kasvava asiakaskunta ja projektiliiketoiminta. Liityt Teollisuus-liiketoiminnan johtoryhmään, raportoiden toimialajohtajalle.

Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Rejlersin Suomen toimipisteistä, myös etätyöskentely on osittain mahdollista. Toivomme sinulla olevan matkustusvalmiutta Suomen laajuisesti.

Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on vankka kokemus johtamasi segmentin teollisuuden alasta, sen liiketoiminnasta, avaintoimijoista, hankkeista ja projekteista, ja olet innostava liiketoiminnan kehittäjä ja ihmisten johtaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näyttöjä ja kokemusta tämän alan liiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta mielellään vähintään 5 vuoden ajalta.

Arvostamme innostusta alasta, vahvaa priorisointitaitoa ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot – viihdyt tiiviisti asiakaspinnassa ja myynnin onnistumisten parissa. Luot innostavan ilmapiirin tiimeihin ja johdat niitä menestyksekkäästi tavoitteisiin.

Sinulla on DI- tai insinöörikoulutus tekniseltä alalta. Hallitset suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä saat vapauden ja valtuudet kehittää liiketoimintasegmenttiäsi tavoitteellisessa ja kehittämismyönteisessä työympäristössä.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavien ja motivoituneiden asiantuntijoiden ja kollegoiden ja ryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Instagram, Facebook).

Haluatko mukaan?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme 15.2.2023 mennessä. Löydät kaikki haussa olevat Vice President -roolit urasivuiltamme. Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aki Hakkarainen, +358 40 032 8730, [email protected].

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vice President, Teollisuus

Vantaa
Uusimaa
Helsinki
Tampere
Turku
Jyväskylä
Lappeenranta
Oulu
Kemi
Hyvinkää
Hämeenlinna
Imatra
Joensuu
Kotka
Kouvola
Kuopio
61300 Kurikka
Lohja
Mikkeli
Pori
Porvoo
Salo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti