Skip to main content

Viestintäpäällikkö

Kehityshakuinen viestinnän moniosaaja: Olisitko sinä Elon uusi viestintäpäällikkö?

Sykkiikö sydämesi maineen ja tunnettuuden rakentamiselle? Oletko sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän taitaja ja sinulla on vahvaa kokemusta talous- ja sijoittajaviestinnästä? Haluatko rakentaa arvojemme mukaista avointa ja aktiivista viestintäkulttuuria viranomaissääntelystä tulevat vaatimukset huomioiden? Teetkö työtäsi valmentavalla otteella ja saat sekä oman tiimisi että elolaisen viestintäkulttuurin kukoistamaan? Haluatko viedä määrätietoisella otteellasi Eloa kohti visiotamme? Haluamme olla vetovoimaisin työeläkeyhtiö 2025.

Etsimme viestintäpäällikköä avoimen ja aktiivisen viestintäkulttuurimme kehittäjäksi

Elon yhtenä strategisena avaintavoitteena on erinomainen henkilöstökokemus, joka syntyy muun muassa avoimesta ja aktiivisesta viestintäkulttuurista. Etsimme nyt uutta viestintäpäällikköä edelleen kehittämään viestintäämme yhdessä osaavan ja innostuneen viestintätoimintomme ja Elon eri liike- ja tukitoimintojen kanssa. Sparraat johtoamme, seuraat aktiivisesti viestinnän kehitystä ja tuot rohkeasti esille uusia näkökulmia.  Viihdymme erinomaisesti nykyaikaisissa toimitiloissamme Espoon Tapiolassa, mutta työskentelemme myös joustavasti etänä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.

Viestintäpäällikkömme rakentaa strategisella otteella Elon mainetta ja tunnettuutta viestinnän keinoin yhdessä viiden muun tiimiläisensä kanssa. Hän tekee kiinteää yhteistyötä myös markkinoinnin ja asiakaskokemustoiminnon kanssa. Viestintäpäällikkö raportoi ihmiset ja kulttuuri -johtajalle, joka on johtoryhmän jäsen. 

Uskomme sinun menestyvän tehtävässä, jos sinulla on
•    laaja-alaista osaamista ja työkokemusta viestinnästä ja sen johtamisesta
•    kokemusta talous-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnästä mieluiten pörssiyrityksessä
•    ymmärrystä ja kokemusta eri viestintäkanavien hyödyntämisestä ja työskentelystä median kanssa
•    kokemusta finanssialalta tai muulta säännellyltä toimialalta
•    kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja eläkealaa kohtaan
•    näyttöjä ja kokemusta onnistuneesta muutosjohtamisesta
•    yhteistyökykyä sekä erinomaiset vuorovaikutus-, vaikuttamis- ja esiintymistaidot
•    tehtävään soveltuva akateeminen loppututkinto sekä uteliaisuutta itsesi ja osaamisesti jatkuvaan kehittämiseen
•    erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksi, englannin/ruotsin kielitaito katsotaan eduksi 

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet laaja-alaisesti ajatteleva, ratkaisukeskeinen ja kimurantteihinkin asioihin määrätietoisesti perehtyvä. Otat huomioon alan erityispiirteet ja eri sidosryhmien näkemykset. Vaikuttavuus, näkemyksellisyys ja kehittämishakuisuus ohjaavat tekemistäsi. Työskentelet tavoitteellisesti huumorinkukkasta ja positiivista asennettasi peittelemättä.

Elossa tarjoamme sinulle
•    monipuoliset ja antoisat työtehtävät ammattilaisten tiimissä, isossa finanssialan toimijassa, joka toteuttaa tärkeää yhteiskunnallista tehtävää
•    mahdollisuuden jakaa osaamista, osallistua toiminnan edelleen kehittämiseen sekä samalla kehittää omaa ammattitaitoa
•    modernit työtilat Espoon Tapiolassa sekä hyvät mahdollisuudet joustavaan hybridityöskentelyyn
•    kilpailukykyisen palkitsemisen ja kattavat henkilöstöedut
•    ajanmukaiset työvälineet sekä osaamista ja näkemyksellisyyttä arvostavan työyhteisön 

Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa ihmiset ja kulttuuri -johtaja Elina Heliö, puhelimitse 040 457 8661, perjantaina 17.3. klo 9–10 ja 15-16 sekä maanantaina 27.3. klo 13-14.  Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 29.3.2023 mennessä. 

Huomioithan, että tehtävään valitulle tehdään huumetesti ja turvallisuusselvitys sekä tarkistetaan luottotiedot. Tiedoksi, että aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa tehtävän ollessa avoinna. 
 


Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 450 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Suomalaisista yrityksistä noin joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme yli 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme yli 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Perustehtävämme on luoda elämänmittaista turvaa ja se tekee työstämme merkityksellistä. 

Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus ja haluamme visiomme mukaisesti olla vetovoimaisin työeläkeyhtiö vuonna 2025. Haluamme tarjota erinomaisen henkilöstökokemuksen ja olla työyhteisö, jossa jokainen elolainen voi kokea onnistumista ja työhyvinvointia.

Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä modernit työtilat Espoon Tapiolassa ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti