Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Viestintäpäällikkö K-Auto, Vantaa

Hakuaika alkaa: 12.05.2023
Hakuaika päättyy: 29.05.2023

Oletko idearikas ja aikaansaava viestinnän ammattilainen? Tunnetaanko sinut kivana kollegana ja tekevästä työotteestasi? Haluatko ottaa seuraavan ura-askeleen Keskon autotoimialan viestintäpäällikkönä?

Haemme Keskon viestintään autotoimialan viestintäpäällikköä. K-Auton viestintäpäällikön tehtävässä vastuullasi ovat mm. autotoimialan strategiaviestintä, vastuullisuusviestintä, sisäinen työyhteisöviestintä sekä K-Latauksen viestintä.

Viestintäpäällikkönä työskentelet tiiviisti autotoimialan eri liiketoimintayksiköiden kanssa, sillä onhan työsi tarkoitus vauhdittaa ja konkretisoida toimialan strategian toteutumista viestinnän keinoin. Työsi tulokset näkyvät ulkoisia ja sisäisiä kohderyhmiä puhuttelevina ja liiketoimintaamme kasvattavina uutisina - sekä tietysti hyvinä suhteina toimitukselliseen mediaan.

Lähimpiä kollegoitasi ovat K-Auton automerkkien viestinnästä vastaava viestintäpäällikkö, markkinointi- ja HR-tiimit, liiketoiminnan kehitys- ja tukitiimit sekä koko Keskon viestintäorganisaatio. K-Autolla saat ympärillesi ja viestintätyösi tueksi noin 1200 autoalan ammattilaista.

Tehtävässä palvelet niin ulkoisia kuin sisäisiä sidosryhmiä aiheita ideoimalla, toimintamalleja kehittämällä, taustoja selvittämällä ja sisältöä tuottamalla. Työtäsi ohjaavat selkeä toimintasuunnitelma sekä mitattavat tavoitteet, joiden saavuttamisesta sinua myös palkitaan.

Onnistut tehtävässä kun olet nopea reagoija, proaktiivinen ideoija, vahva verkostoituja sekä ennen kaikkea taitava viestinnän ammattilainen.

Keskeisimmät tehtävät:

 • Keskon autotoimialan strategiaviestintä, vastuullisuusviestintä, sisäinen työyhteisöviestintä sekä K-Latauksen viestintä
 • Keskon toimialarajat yhdistäviin viestintätiimeihin-, teemoihin- ja projekteihin osallistuminen

Odotamme sinulta:

 • Näyttöjä menestyksekkäästä monikanavaisesta yritysviestinnästä
 • Rautaista ammattitaitoa kiinnostavien uutisten ideointiin ja synnyttämiseen
 • Kaupallista ymmärrystä liiketoimintalähtöiseen viestintään ja vaikuttamiseen
 • Kiinnostusta autoilua sekä laajemmin valtaisassa murroksessa olevaa autotoimialaa kohtaan
 • Erinomaisia projektinhallintataitoja sekä ilmaisun lahjoja
 • Kykyä ketteryyteen suuren organisaation raamit ja resurssit hyödyntäen
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta viestinnän parista journalistina, viestintätoimistosta tai yrityksen viestintätiimistä
 • Työkielemme on suomi, jonka lisäksi tarvitset työssä englantia

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden onnistua, kasvaa ja loistaa: selkeän vastuualueen, mitattavat tavoitteet sekä työyhteisön ja johdon tuen
 • Tapahtumarikkaan arjen ja menestyvän liiketoimintaympäristön
 • Paikan Suomen johtavassa autoalan yhtiössä osana kaikkien suomalaisten tuntemaa K-ryhmää
 • Hyvän palkkauksen ja henkilöstöedut mukaan lukien mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, K-Ryhmän ostoetu, liikuntaetu, autoetu ja kattava työterveys
 • Asiakaslähtöisen ja energisen työyhteisön, jolle tunnusomaista on kunnianhimoinen tekemisen meininki ​
 • Mahdollisuudet jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen isossa sinua kouluttavassa organisaatiossa.​

Kiinnostuitko? Lähetä työhakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 29.5.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, miksi haluat juuri K-Autolle ja Keskolle viestintäpäälliköksi K-Auton menestystä tukemaan.

Lisätietoja: 25.5. klo 10-12 ja klo 16-18

Aarne Töllinen, johtaja markkinointi ja viestintä

043 824 8802

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestintäpäällikkö K-Auto, Vantaa

Kokopäiväinen

Julkaistu 30.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti