Skip to main content

Viherrakentaja, Lappeenranta

Etsimme asiakasyrityksellemme viherrakentajaa Lappeenrantaan heti alkavaan työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluu viheralueiden hoitoa, kasvillisuustöitä ja nurmikonleikkuuta

Odotamme hakijalta työkokemusta vastaavasta työstä ja puutarhurin tai hortonomin koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma aloitteisuutta sekä ahkeraa asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi vaihtelevien kohteiden johdosta. Työsuhteessa edellytetään voimassaolevaa työturvakorttia.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lokakuun loppuun asti sääolojen mukaan.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, [email protected].

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti