Skip to main content

Vihertyöntekijöitä Kuopioon

Vihertyöntekijöitä Kuopioon

Etsimme yhteistyökumppanillemme Aalman Oy:lle vihertyöntekijöitä Kuopioon sesonkiin 2023.

Aalman Oy on vuonna 2005 perustettu useita kymmeniä henkilöitä työllistävä monialayritys, jolla on vahvaa osaamista ja pitkäaikaista kokemusta neljältä toimialaltaan; rakennuspalveluista, kivitöistä, höyrytyspalveluista sekä vihertöistä. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat toimintavarmuus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys sekä kannattavuus. Voit halutessasi tutustua lisää yritykseen osoitteessa www.aalman.fi

Vihertyöntekijänä työsi sisältää muun muassa viheralueiden perustamis- ja kunnostustöitä, istutuksia, siirtonurmikon asentamista, sekä leikkivälineiden asennuksia. Kohteet vaihtelevat monipuolisesti viheralueiden rakentamisesta alusta loppuun sekä jo olemassaolevien alueiden kunnostus- ja huoltotöihin. Erikoisosaamisena Aalmanilla ovat myös asennukset leikkipuistokohteisiin. Töitä tehdään ryhmissä ja usein säässä kuin säässä.

Olisiko sinusta vihertyöntekijäksi tulevaan sesonkiin? Etsimme niin alan ammattilaisia, kuin motivoituneita oppijoitakin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia, täsmällisyyttä ja luotettavuutta sekä ennen kaikkea asennetta ja tiimityöskentelytaitoja! Edellämainittujen lisäksi, eduksesi tehtävässä katsotaan aikaisempi työkokemus vihertöistä sekä B-ajokortti, sillä kohteet vaihtelevat tarpeen mukaan.

Tästä paikasta saat itsellesi monipuolisen sekä vastuullisen työpaikan sesongile 2023. Hyville työntekijöille on töitä tarjolla sesongin ulkopuolellakin. Palkkauksessa käytössä on viheralan TES, mutta otamme palkkatoiveesi huomioon palkkauksessa. Työt alkavat sesongin alkaessa. 

Me haluamme sinut töihin, joten voit helposti jättää hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä muut mahdolliset dokumentit. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella.

Aloitamme hakemusten käsittelyt sekä haastattelut jo hakuaikana! 

Kysyttävää?

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Satu Väisänen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
044 2825700
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vihertyöntekijöitä Kuopioon

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti