Skip to main content

Vikarierande socialarbetare

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) lediganslår ånyo ett familjeledighetsvikariat som socialarbetare.

Du kommer att ingå i ett team inom KST verksamhetsområde vuxensocialarbete som består av områdeschef, ledande socialarbetare, socialarbetare, socialhandledare, förmånshandläggare samt beroendemottagningen.

Vi har en fin arbetsgemenskap i vårt team och verksamheten är under ständig utveckling vilket ger dig möjligheter att påverka utformningen av vår service. Som stöd i ditt arbete håller vi regelbundna arbetsgruppsmöten och vi erbjuder dig även extern handledning i grupp. Vi erbjuder flexibla arbetstider och värnar om arbetstagarnas möjlighet att förena arbete med familjeliv. I Företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i våra friskvårdförmåner ingår massage, kultur och motion.

Arbetet innebär i huvudsak socialt arbete för vuxna samt integrationsarbete som utförs självständigt samt i samarbete med socialarbetaren för integration. Till arbetsuppgifterna hör även utredningar och servicebedömningar i enlighet med gällande lagstiftning och därtill hörande beslut, klientplaner och andra dokument, samt handläggning av utkomststöd.

Vi söker dig som kan bemöta människor i svåra livssituationer. Kännedom om nätverksarbete, socialskyddssystemet, samarbetsparters arbetssätt och service, gällande lagstiftning inom området, samt tidigare erfarenhet av socialt arbete med vuxna är meriterande.

Andra viktiga egenskaper för rollen är förmåga att se klientens behov, vara flexibel, utåtriktad, ha problemlösningsförmåga samt förmåga att prioritera. Du trivs med att samarbeta och kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är lätt för dig att ta kontakt och samverka med interna och externa samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I arbetet ingår även socialjour vilket kräver körkort.
Straffregisterutdrag uppvisas innan anställning.

Behörighetskrav är Valvira registrerad socialarbetarbehörighet enligt 8 § landskapslag (2020:24) om yrkesutbildade personer inom socialvården. Vi uppmuntrar även studeranden inom socialt arbete samt sökanden med avlagd lämplig högskoleexamen inom det sociala området att inkomma med ansökningar. En person kan ha möjlighet till tillfällig anställning på basis av genomförda studier och tillräckliga kvalifikationer att sköta uppgiften.

Prövotid om 6 månader tillämpas och den uppgiftsrelaterade lönen är
3683,13 € samt eventuella erfarenhetstillägg.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all socialvård i landskapet Åland förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 270 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

WWW-osoite: http://www.kst.ax/
Yhteystiedot: För närmare information kontakta områdeschef för vuxensocialarbete Mikaela Brandt tel. 018-532 869 e-post mikaela.brandt@kst.ax eller ledande socialarbetare Andreas Lakso tel. 018-532 844 e-post andreas.lakso@kst.ax
Työpaikan osoite: Skarpansvägen 30, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaa: 27.2.2023 eller enligt överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 10.02.2023 klo 15:00
Jätä hakemus: rekrytering@kst.ax
Ilmoitus jätetty: 24.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11805657

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vikarierande socialarbetare

Kommunernas socialtjänst k.f., KST
Maarianhamina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti