Skip to main content

Virikeohjaaja, Hoivakoti Kiekerö

Hei lähihoitaja, olisitko sinä meidän uusi työkaverimme? Haluatko hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ikäihmisten parissa, tarjoten heille elämänmakuisen ja aktiivisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Kiekeröön virikeohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Kiekerössä pääset tekemään asukaslähtöistä työtä pienessä, kodikkaassa ja lämminhenkisessä yksikössä. Lue alta lisää ja hae helposti mukaan osaksi meidän yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöämme!

Hoivakoti Kiekerö työpaikkana

Hoivakoti Kiekerö on 31-paikkainen pieni ja kodikas yksikkö Kemijärvellä, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille. Yksikössä eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea asukkaiden kanssa. Kiekerössä pääset tekemään asukaslähtöistä hoivatyötä ikäihmisten parissa, osana yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Meillä sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan pääset kehittymään työssäsi osaavan tiimin tuella, joka ottaa uudet työntekijät avosylin vastaan.

  Työpäiväsi virikeohjaajana Kiekerössä 

  Virikeohjaajana työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta sekä viriketoiminnan järjestämisestä. Työtehtäviisi kuuluu perushoidon lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä kuntoutuksen toteuttaminen ja sen vaikuttavuuden seuranta henkilökohtaisten tavoitteiden pohjalta. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle virkistävää toimintaa, ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pääset hyödyntämään työssä monipuolisesti omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. 

  Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme myös sopia erikseen kanssasi!

  Palkka:

  Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

   Mitä me tarjoamme sinulle? 

   Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

   Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

   Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Turunen, 050 470 3516, [email protected].

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä sekä Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

   Tutustu Hoivakoti Kiekerön toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Virikeohjaaja, Hoivakoti Kiekerö

   98100 Kemijärvi
   98100 Kemijärvi
   Vakituinen
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 01.06.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Yrityksen koko: 
   Yli 1000 henkilöä
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti