Skip to main content

Virikeohjaaja, Hoivakoti Pahtaja

Hei lähihoitaja! Etsitkö uutta suuntaa urallesi tai vaihtelua työpäiviisi? Haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Pahtajaan virikeohjaaja vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Hoivakoti Pahtaja työpaikkana

Hoivakoti Pahtaja on 40-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista luonnon kauniissa ympäristössä Kemijoen rannalla, Rovaniemellä. Pahtajalla parasta ovat asukkaat, joiden elämäntarinat rikastuttavat päivää ja yksikön aktiivinen arki tekee työpäivistä vaihtelevia. Huomioimme niin asukkaat kuin työntekijätkin yksilöllisesti, jotta jokainen saa omia kiinnostuksen kohteitaan vastaavaa tekemistä. Työyhteisössä jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistaan kannustavan tiimin tuella.

Työpäiväsi virikeohjaajana meillä

Virikeohjaajana työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta sekä viriketoiminnan järjestämisestä määritellyn työajan mukaisesti. Virikeohjaajan tehtävä on vastuullista, tavoitteellista ja monipuolista sosiaalista kuntoutus- ja asiakaspalvelutyötä ikäihmisten parissa. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle virkistävää toimintaa, ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

    Jätä hakemuksesi helposti 7.2.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Piia Paavola, 0400 286840, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Pahtajan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Virikeohjaaja, Hoivakoti Pahtaja

    Rovaniemi
    Vakituinen
    1 - 2 vuotta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 08.02.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti