Skip to main content

Virka-apulaisrehtori, Jokiniemen koulu, Vantaa


Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023 


Haemme Jokiniemen kouluun kehittämismyönteistä, ihmisten ja pedagogiikan johtamisesta innostunutta ammattilaista, joka toimii jaetun johtajuuden hengen mukaisesti osana koulun hallinnon tiimiä.   Jokiniemen koulun hallinnon tiimiin kuuluu rehtori, kaksi virka-apulaisrehtoria ja kaksi koulusihteeriä. Rehtoritiimin kanssa koulun johtamisessa on mukana aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.    
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomen neljänneksi suurimman kaupungin tulevaisuuteen.
 
Virka-apulaisrehtori toimii rehtorin työparina ja johtaa osaltaan koulun toimintaa kaupunkistrategisten tavoitteiden mukaisesti. Hän johtaa yhdessä rehtorin kanssa koulun pedagogista toimintaa, sekä tila- ja turvallisuusasioita.  Virka-apulaisrehtori osallistuu henkilöstöjohtamiseen ja toimii esihenkilönä. Virka-apulaisrehtorilta edellytetään taitoa johtaa omien vastuualueidensa prosesseja itsenäisesti, yhteistyössä rehtoritiimin, johtoryhmän ja yhteisöllisen hyvinvointiryhmän kanssa. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä ja esihenkilöosaamista, sekä oppilaslähtöisyyttä ja valmiuksia toimia kulttuurisesti rikkaassa työympäristössä.
 
Jokiniemen koulun oman työohjeen mukaisesti olemme aina olleet kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella. Tarkemmin opetuksen järjestämisen periaatteisiin voit tutustua perehtymällä Jokiniemen koulun opetussuunnitelmaan.
 
Jokiniemen koulussa meidän ihmisten erilaisuus on rikkaus. Toivomme kaikilta koulun aikuisilta taitoa kohdata erilaisuutta kunnioittaen kaikenlaisia oppijoita, ja kiinnostusta ja innostusta kehittää omaa osaamistaan niin opetussuunnitelman toteuttajana, kuin aktiivisena yhteisön ja tiimien jäsenenä. Jokiniemen yhtenäiskoulu sijaitsee Tikkurilan kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.     

Koulu tarjoaa perusopetusta 1.-9.-luokkalaisille. Koulussa toimii perusopetuksen ohella kuusi kaupunkitasoista vammaisopetuksen ryhmää sekä alueellinen paja-opetus. Koulussamme työskentelee peruskorjauksen jälkeen noin 950 oppilasta ja 120 aikuista.  

Jokiniemen koulussa on ammattitaitoinen, vastuuta kantava henkilöstö. Työyhteisössä on valtava määrä kokemusta, ammattitaitoa, innostusta, innovatiivisuutta sekä huumoria.  Koulu toimii vahvasti jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti, jossa toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa kehitetään tiimeissä. Koulun aikuisten yhteistyö mahdollistaa oppilaille eheän koulupolun ensimmäisestä luokasta perusopetuksen päättymiseen asti.    
 
Lisätietoja:
 
Vantaan perusopetuksen kotisivut   

Jokiniemen koulun kotisivut 
 
 
Vantaalla viihtyy varmasti 

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa. 

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Tarjoamme myös työmatkaseteleitä työntekijöillemme.  
Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat?

Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! 

Tervetuloa meille töihin! 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Niina Korko, Aluepäällikkö,
Tikkurila-Hakunilan alue

 p. 0404806596
[email protected]  

Tai

Leena Kolho-Venäläinen,
Jokiniemen koulun rehtori

p. 0400971986
[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 31.01.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Virka-apulaisrehtori, Jokiniemen koulu, Vantaa

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 31.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti