Skip to main content

Virka-apulaisrehtori, Leppävaaran lukio

Olisitko sinä Leppävaaran lukion virka-apulaisrehtori?

Leppävaaran lukio on kasvamassa kolmen vuoden aikana noin 700 opiskelijan lukioksi Espoon Karaportissa. Lukiossa toimii yleislukion lisäksi urheilulinja.

Haemme lukiollemme osaavaa ja ammattitaitoista apulaisrehtoria, jolla on osaamista ja kyvykkyyttä sekä lukion johtamiseen että toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen. Apulaisrehtori toimii rehtorin työparina koulun johtamisessa sekä suunnittelee ja organisoi koulun toimintaa yhdessä rehtorin kanssa.

Tehtävässä sinulta edellytetään selkeää näkemystä lukion perustehtävistä sekä perehtyneisyyttä lukiokoulutuksen hallintoon ja näyttöjä sen toteuttamisesta käytännössä. Tehtävä vaatii näkemystä ja osaamista kurssitarjottimen tekemiseen sekä ylioppilaskirjoitusasioiden hallintaa. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiselle.

Arvostamme rehtorina tai apulaisrehtorina hankittua kokemusta lukion hallinnollisista tehtävistä ja lukion kehittämisestä, kuten opetussuunnitelmatyöstä, kurssitarjotintyöstä ja tiimien vetämisestä sekä ylioppilaskirjoituksiin liittyvistä tehtävistä. Lisäksi virka-apulaisrehtorin tehtävän hoitaminen vaatii erinomaista tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja digitaalisten oppimisympäristöjen käyttötaitoa.

Leppävaaran lukio tarjoaa modernin oppilaitosympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa ja motivoituneessa työyhteisössä.

Rekrytointiprosessi on kaksivaiheinen. Hakemusten perustella jatkoon kutsuttavat henkilöt kutsutaan videohaastatteluun 3.2. ja vastausaikaa on 6.2. asti. Videohaastatteluista jatkoon valitut hakijat kutsutaan haastatteluun. Henkilökohtaiset haastattelukierrokset aloitetaan viikolla 7.

Koulun nimi ja osoite: Leppävaaran lukio, Karaportti 2 02610 Espoo

Työaika: OVTES, osio B, yleissivistävä koulu, työaika 9 §
Tehtävä on vakinainen
Haettava tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus:
Rehtorien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Asetuksen 3 §:n mukaisesti rehtorilla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo-O. Kjäldman - 0505699337
Työpaikan osoite: Karaportti 2, 02610 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-55-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11792890

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti