Skip to main content

Voimajohtosuunnittelija

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Haemme nyt Eltel Networksille

SUUNNITTELIJAA / SUUNNITTELUVASTAAVA VOIMAJOHTOJEN SUUNNITTELU- JA RAKENTAMISPROJEKTEIHIN

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen työtehtävä. Projektit tehdään koko Suomen alueella, mutta työtehtävät suoritetaan pääasiassa Eltelin pääkonttorilla Espoossa. Toimipisteesi voi kuitenkin sijata myös muualla Suomessa joissakin Eltelin toimipisteistä.

Työnkuva:

Työssäsi toimit suunnittelijana / suunnitteluvastaavana 110 - 400 kV voimajohtojen suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu varmistaa voimajohtosuunnitelmien standardien mukaisuus yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa ja taata näin asiakkaalle mahdollisimman laadukas lopputulos. Tarkka toimenkuva määräytyy koulutuksesi ja osaamisesi perusteella.

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa suunnittelukokemusta voimajohtojen yleissuunnittelusta. Koulutustaustasi on tekninen (AMK/DI) ja sinulta löytyy osaamista CAD-ohjelmistoista sekä dokumenttien hallintajärjestelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen taitoa. PLS-CADD suunnitteluohjelmiston sekä maadoitussuunnittelun tuntemus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on itsenäinen tiimityöskentelijä rohkealla asenteella ja ratkaisukeskeisellä työotteella.

Mitä tarjoamme:

Me tarjoamme sinulle vastuullisen, ihmisläheisen ja asiantuntevan yhteisön, joka turvaa ammatillisen kehittymisesi. Pääset työskentelemään aikaansaavien ja osaavien kollegojen kanssa yhteisöllisessä työilmapiirissä. Suomen johtavana infraverkkoyhtiönä tarjolla on myös kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä. Palkitsemisemme muodostuu peruspalkasta ja vuosibonuksesta, joita täydentävät kattavat työsuhde-etumme.

Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Nordrec Henkilöstöpalvelujen kanssa. Mikäli tehtävä kuulosti olevan sinua varten, jätä hakemuksesi Nordrecin nettisivujen http://nordrec.likeit.fi/apply/6460398 tai LinkedInin EasyApplyn kautta viimeistään 10.12.2023 Lisätietoja tehtävästä antaa Nordrecilta Helen Vesik 040 167 8094

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks 

Instagram: eltelsuomi 

Facebook: Eltel Suomi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti