Skip to main content

Vuokrauksen asiantuntija

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi vuokrauksen asiantuntija?

Me Puolustuskiinteistöissä kaipaamme ammattitaitoasi. Työkenttä on koko Suomi ja toimit Puolustuskiinteistöjen vuokrauksen asiantuntijana. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset osaltasi toteuttamaan menestyksekästä valtionhallinnon vuokraustoimintaa ja tukemaan puolustushallinnon tilaratkaisuiden läpivientiä.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että niin henkilöstöllämme kuin asiakkaillamme on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. Tekemistämme kuvaa yhdessä tekeminen ja rohkeuden kulttuuri.
  3. Pääset mukaan kehittämään maanpuolustuksen työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden osallistua ja kehittyä valtionhallinnon tilaratkaisu- ja vuokrausliiketoiminnassa.

Puolustuskiinteistöjen moniammatillinen toimitilavuokrauksen ryhmä vastaa puolustushallinnon käyttöön vuokrattujen tilojen vuokra- ja palvelusopimusten laatimisesta. Tuemme myös asiakaspäälliköitä vuokraus- ja tilaratkaisuprojekteissa. Vuokrauksen asiantuntijana vastaat omien vastuualueidesi osaltasi vuokra- ja palvelusopimusten laatimisesta, laskutuksesta ja sopimusmuutosten hallinnasta. Osallistut vuokraus- ja tilaratkaisuprojekteihin sekä toiminnan kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakaspäälliköiden, muiden sisäisten yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden edustajien kanssa.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, uusimmat työnteon tavat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ammattitaitoisten työkavereiden joukossa. Meillä kannustetaan oma-aloitteiseen, avoimeen ja vastuulliseen työotteeseen.

Tehtävän toimipiste voi olla missä tahansa Senaatti-konsernin toimipisteessä.

Hae meille vuokrauksen asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • tehtävän edellyttämä tekninen tai kaupallinen koulutus
  • kokemusta vastaavista tehtävistä sekä projektityöskentelystä
  • vuokraus- ja kiinteistöliiketoiminnan tuntemusta
  • hyvät ICT-taidot ja valmiudet omaksua järjestelmiä
  • hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrausryhmän päällikkö Reetta Salo, p. 040 193 1064 (soittoajat hakuaikana arkisin klo 16-17).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 12.12.2022.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti