Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoroesihenkilö, Comforta Oy, Sodankylä

Comforta  on hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Comforta toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä työllistäen yhteensä yli 500 henkilöä. Comfortalaiset tukevat asiakkaidensa liiketoimintaa vahvalla ja ammattitaitoisella hygieenisellä ja sertifioidulle tekstiilipalvelulla. Lue lisää: https://lindstromgroup.com/fi/yritys/comforta/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Comforta Oy:lle Sodankylään vastuuntuntoista ja luotettavaa VUOROESIHENKILÖÄ.

Comfortalla tekstiilinhuoltajan tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. pyykin lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Vuoroesihenkilönä olet vastuussa uusien työntekijöiden perehdytyksestä, tuotannon sujuvuudesta ja muista tiimiesihenkilön päivittäisistä tehtävistä omassa vuorossasi. Työhön kuuluu myös suorittavaa työtä tuotantotyöntekijänä.

Työ on 3-vuorotyötä. Kokoaikainen työsuhde (37,5h/vk) alkaa heti sopivian henkilön löydyttyä. Tarjolla on kokoaikainen sijaisuus huhtikuuhun 2024 saakka, jonka jälkeen työssä on mahdollisuus jatkaa vakituisena. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Comfortan ja työntekijän välille.

Tarjoamme:

- Tarvittaessa ilmaisen asunnon paikkakunnalta työsuhteen ajaksi
- Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa

- Comfortan tuen työtehtäväsi suorittamiseen

- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Kokoaikaisen, vakituisen työn!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected] sekä Pauli Riepula, puh: 0406116973 / [email protected]

Hae tehtävää Go Onin nettisivujen kautta www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriastasi ja nykytilanteestasti tai liitä CV hakemukseesi. Rekrytointiprosessi on käynnissä jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoroesihenkilö, Comforta Oy, Sodankylä

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti