Skip to main content

Vuoromestari Hämeenlinnaan

Vuoromestarille ja vuoropäällikölle paikat auki vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Amarillo Hämeenlinnaan.

Haemme Hämeenlinnan Amarilloon vuoromestaria vakituiseen (112,5 h/3vko) työsuhteeseen!

Vuoromestarina vastaat vuoron keittiön toiminnasta, toteutat varasto- ja katehallintaa, toimit esihenkilötehtävissä ja johdat vuoroasi hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja esihenkilötehtävistä sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. Sinun tulee pystyä toimimaan ajoittain kiireessä, joten paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa tarvitaan tässä tehtävässä. Tehtävä sisältää suorittavan tason työtä ja lisäksi toimit keittiömestarin sijaisena. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus pohjautuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaan.

Jätä hakemus www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi, haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä saat HR-konsultti Joona Rantaselta, p.0503397633, joona.rantanen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoromestari Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti