Skip to main content

Vuoropäällikkö

Etsimme Rax Porvooseen

 

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle.

 

Työ sisältää pääasiassa suorittavaa työtä. Vuoropäällikkö toimii yhdessä ravintolapäällikön kanssa vuoronsa esihenkilöinä.

 

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt kassatyöskentelystä keittiötehtäviin sekä ravintolasalin siisteydestä huolehtimiseen. Työvuorossa tehtäväsi on pitää huolta asiakkaidesi tyytyväisyydestä sekä tiimisi ystävällisestä palvelualttiudesta. Aiempi keittiötyökokemus ei ole välttämätön, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työtä on tarjolla 90 tuntia / 3 viikkoa. Töitä on tehdään kahdessa vuorossa ja viikonloppuisin.

 

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Restelin välille.

 

Odotamme sinulta:

  • täysi-ikäisyyttä
  • oma-aloitteisuutta
  • kokemusta ravintola-alalta

 

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työpaikan
  • monipuolisen ravintola-alan työtehtävän
  • Restelin loistavat henkilökuntaedut

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Jusa Meriläinen, puh. +358 40 594 6694.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäällikkö

Porvoo
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti