Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuoropäällikkö, Lapin Asemat Oy, St1 Saarenkylä

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Rovaniemen ja Oulun alueella. Rovaniemellä liikenneasemia on neljä, Shell Teollisuustie, Shell Erottaja, Shell Napapiiri ja St1 Saarenkylä.

Etsimme nyt kahta VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Shell Teollisuustielle sekä St1 Saarenkylään.

Työssäsi vuoropäällikkönä toimit yksikönpäällikön oikeana kätenä auttaen esimerkiksi tilauksissa ja muissa toimistotöissä, olet hyvänä esimerkkinä muille sekä olet vastuussa aseman toiminnasta työvuorosi aikana. Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi pääset tekemään myös muita monipuolisia työtehtäviä, mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista.

Edellytämme erinomaista otetta työhön, kykyä omaksua ja oppia uusia asioita sekä hyvänä esimerkkinä toimimisen taitoa. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työyhteisö ja hyvät etenemismahdollisuudet urallasi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde luodaan Lapin Asemat Oy sekä työntekijän välille. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja sen, kummasta liikenneasemasta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Saara Nordberg, puh: 0406562993 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti