Skip to main content

Vuoropäällikkö, Rax Rovaniemi

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys. Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.
Rax Pizzabuffet ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa sekä suurissa kauppakeskuksissa. Ympäri Suomen sijaitsevissa ravintoloissa voi herkutella helposti ja vaivattomasti jo lähes 30 toimipisteessä. Laajassa buffettarjonnassa on huomioitu erilaiset ruokavaliot; uudistunut ja moderni ketju huomioi niin sekasyöjien kuin vegaanienkin ruokatoiveet. Lue lisää:https://www.rax.fi/

Etsimme nyt Rovaniemen Rax Pizzabuffetiin asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoropäällikön tehtävä on hyvin itsenäinen pitäen sisällään suorittavaa työtä, kuten asiakaspalvelua, ruoan valmistusta ja ravintolan siisteyden ylläpitämistä. Vuoropäällikkö tuuraa ravintolapäällikköä päällikön poissaollessa - tällöin tehtäviin kuuluu myös mahdollista uusien työntekijöiden perehdyttämistä, tilityksien tekemistä, tilauksia sekä viikkoraportin tekoa. 

Työssä edellytetään itsenäistä työotetta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, esimiesten tuen, Restelin henkilöstöedut ja työn, jossa pääset sekä näyttämään ja käyttämään ammattitaitoasi sekä kehittämään sitä. 

Sopimukseen kirjataan takuutunnit 75h/3vk. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Restelin ja valitun työntekijän välille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi Pauli Riepula +35840 611 6973 / pauli.riepula@go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäällikkö, Rax Rovaniemi

Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti