Skip to main content

Vuoropäälliköitä (2 paikkaa) Burger King Skanssi

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. BURGER KING®-ravintoloissa käy maailmanlaajuisesti jopa yli 11 miljoona asiakasta päivässä. Ravintolat ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. BURGER KING® on alkuperäinen HOME OF THE WHOPPER®, jonka ensiluokkaiset raaka-aineet, heidän itsensä kehittämät reseptit, liekillä grillatut hampurilaiset ja perheystävällinen ruokailuympäristö ovat olleet heidän tunnusmerkkinsä jo vuosikymmeniä.

 

Etsimme nyt Turun Skanssiin VUOROPÄÄLLIKÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin (2 paikkaa)

Työtehtävänäsi on vastata vuorossasi siitä, että asiakaspalvelu sujuu Burger Kingin toimintaperiaatteiden mukaan ja asiakkaille tarjoiltavat tuotteet täyttävät Burger Kingin laatukriteerit. Työssä menestyy henkilö, jolle on jo kertynyt työelämäkokemusta sekä omaat positiivisen ja tiimihenkisen asenteen. Työ sopii monimuoto-opiskelijalle tai kokoaikaisempaa työtä hakevalla, mutta myös kokoaikatyön hakijalle. Töitä on tarjolla vaihtelevasti 45 h-90 h / 3 vko, pääpaino vuoroissa arkiaamuisin.

Odotamme hakijoiltamme:

  • Työkokemusta useamman vuoden ajalta (ei tarvitse olla ravintola-alalta)
  • Reipasta ja oma-aloitteista asennetta
  • Vastuullista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä ja halua ohjata ja johtaa ihmisiä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Eduksi työssä menestymisessä on aiempi ravintoalan tausta, sekä koulutus alalta ja esim. kokemus esihenkilötyöstä.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Mukavat työkaverit
  • Kattavan perehdytyksen / koulutuksen tehtävään
  • Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Restelin henkilöstöedut
  • Esihenkilöiden bonusjärjestelmän

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan Restel Oy:n kanssa.

Suorarekrytoinnista vastaa Go On Turku ja kyselyt pyydetään osoittamaan suoraan meille.  Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta https://go-on.fi/tyopaikat/  ja kerro osaamisestasi sekä taustoistasi ja liität mukaan myös CV:n. Lisätietoja prosessista ja tehtävästä antaa Go On Turun yksikönjohtaja Kirsi Leino 040 7353 975 tai [email protected]. Rohkeasti vain soittamaan, jos tulee mieleen jotain kysyttävää tehtävään liittyen.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit, muutosturvavalmennukset, rekrytointikoulutukset sekä tutkimuspalvelut. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäälliköitä (2 paikkaa) Burger King Skanssi

Turku
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti