Skip to main content

Wordpress-kehittäjä (Junior)

Aste on vuonna 2008 perustettu palveluyritys. Toteutamme digi- ja printtiviestinnän sekä markkinoinnin kokonaisratkaisuja. Asiakkaitamme ovat erilaiset organisaatiot, kustantajat, mediatalot ja brändit. Asteella työskentelee yli 140 ammattilaista luomassa jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia.

Aste on matalahierarkinen, Great Place to Work -sertifioitu organisaatio. Kulttuurissamme korostuvat erityisesti yhdessäohjautuvuus, toistemme tukeminen ja jatkuva oppiminen. Lue lisää meistä sekä tekijöidemme kokemuksista täältä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

WORDPRESS-KEHITTÄJÄÄ

Odotamme sinulta kokemusta erityisesti WordPress-sivustojen kehittämisestä ja ylläpidosta sekä ketterästä kehityksestä osana tiimiä. Katsomme eduksi AWS:n tai muiden pilvipalveluiden tuntemisen, kokemuksen REST-rajapinnoista sekä tietouden saavutettavuudesta. Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, intoa uuden oppimiseen ja kehittymiseen sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin, asiantuntevan tiimin tuen, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. Reactissa käytännön työprojektien kautta. Voit halutessasi työskennellä toimistollamme Käpylässä, etätyöpainotteisesti tai joustavasti hybridinä.

Oletko sinä uusi työkaverimme? Jätä hakemuksesi tästä linkistä viimeistään 4.12.2022:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9771b8d0

Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä saat Joona Heinilältä: joona.heinila@astehelsinki.fi tai puh. 040 145 6967.

Aste Helsinki vaikuttavuus

Aste Helsinki synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Aste Helsinki synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja fyysiseen terveyteen, luokissa Tieto ja Terveys.
Upright data for Aste Helsinki

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Aste Helsinki Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Wordpress-kehittäjä (Junior)

Helsinki
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 23.11.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti