Skip to main content

Ydinvoima-alan osaaja

Ydinvoima-alan osaaja

Etsimme intohimoisia ydinvoima-alan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia.

Platom on ratkaissut ydinvoima-alan haasteita periksiantamattomalla asenteella jo 25 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisissa ydinlaitosten järjestelmiin ja laitteisiin liittyvissä projekteissa. Työtämme ohjaa ajatus puhtaan energian mahdollistavasta kestävästä kehityksestä.

Haemme nyt uusia osaajia tiimiimme.

Tehtävämme on tukea asiakkaitamme ydinvoimalaitosten laitosmuutosprojekteissa ja uusien ydinenergiahankkeiden toteuttamisessa. Platomilla työmme on asiantuntijatyötä, jossa teemme selvityksiä, suunnitelmia, luvitusaineistoja, analyysejä, mallinnusta ja projektien hallintaa. Toteutamme myös järjestelmätoimituksia, joissa tehtäviimme kuuluvat projektinhallinnan lisäksi hankintatyö sekä valmistuksen, testauksen ja asennuksen valvonta. Työn tarkempi sisältö määritellään kokemuksesi, kiinnostuksesi ja asiakkaidemme tarpeiden perusteella.

Työssä menestymisen avaintekijöitä ovat aktiivinen palveluasenne, monipuolinen ydinvoima-alan osaaminen, halu jatkuvaan kehittymiseen ja hyvät työyhteisötaidot. Osaamisesi voi liittyä esimerkiksi voimalaitostekniikkaan, automaatioon, ydinturvallisuuteen tai ydinvoimaprojektien toteutukseen. Haemme ensisijaisesti uransa ensimmäisellä puoliskolla olevia ammattilaisia, joille on kertynyt jo hieman kosketusta ydinvoima-alaan.

Palvelemme asiakkaitamme erityisesti Suomessa, mutta myös lähialueilla ulkomailla. Platomilla työtä tehdään joustavasti asiakastarpeiden perusteella. Todennäköisesti osa työstä on mahdollisuus tehdä etänä. Työtä tehdään projektien mukaan myös Platomin toimistoilla Mikkelissä, Espoossa ja Raumalla sekä asiakkaiden tiloissa. Platomilla on joustavat työehdot ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Juho Ikonen, puh. 044 5504 318, soittoajat keskiviikko 8.3. kello 9-10, tiistai 14.3. kello 12-13 ja keskiviikko 22.3. kello 15-16.

Rekrytointiprosessista lisätietoa antavat tarvittaessa Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 31.3.2023. Tutustu meihin myös verkkosivuillamme www.platom.fi sekä LinkedInissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti