Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA

Työtehtävänäsi on kuljettaa kappaletavaraa puoliperävaunulla Kotkan alueella. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva CE-ajokortti, kuljettajapätevyys sekä digipiirturikortti. Odotamme hakijalta positiivista asennetta ja motivoitunutta otetta työntekoon. Työssä tarvitaan myös trukkikokemusta. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi, mutta sen puute ei ole este hakemiselle.

Tässä onkin hieno mahdollisuus aloittaa ura kuljetusalalla ja saada pitkäaikainen työpaikka. Työ on 5-vuorotyötä 12h vuoroissa. Työ tehdään Kotkan alueella. Palkkaus, kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

Go On Group on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, koulutus sekä tutkimuspalvelut. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti