Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yhteisöohjaaja, Kauklahden koulu

Valtakunnallisessa opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoimassa Sitouttavan kouluyhteisötyön pilottihankkeessa edistetään koulujen myönteistä toimintakulttuuria, yhteisöllisyyttä ja vähennetään koulupoissaoloja. Etsimme osaavaan, ammattitaitoiseen ja ratkaisukeskeiseen projektiporukkaan yhtä uutta yhteisöohjaajaa Kauklahden kouluun. Yhteisöohjaaja työskentelee Sitouttavan kouluyhteisötoiminnan pilottikoulussa vuosiluokkien 7-9 oppilaiden kanssa. Yhteisöohjaajan työtehtäviin sisältyy oppilasryhmissä tehtävää työtä, kouluyhteisön hyvinvointityötä vahvistavia toimia sekä yksittäisten oppilaiden ja heidän perheidensä kohtaamista ja ohjaamista. Yhteisöohjaajan työtä ovat esimerkiksi toimenpiteet oppilaiden osallisuuden edistämiseksi, palveluohjaus, välituntitoiminnan suunnittelu ja ohjaus sekä ohjaus- ja motivaatiokeskustelut oppilaan koulunkäynnin tueksi. Oppilaiden tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä ryhmädynamiikkaa tukevaa ryhmätoimintaa suunnitellaan ja ohjataan yhdessä luokkien opettajien kanssa. Yhteisöhjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä koulujen opetushenkilöstön, opiskeluhuollon ja monialaisen verkoston kanssa. Koulujen loma-aikaan yhteisöohjaaja työskentelee muun muassa Espoon nuorisopalveluissa.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävään valittavalta yhteisöohjaajalta edellytetään vahvaa ja monipuolista ammattiosaamista perusopetusikäisten oppilaiden kohtaamisen, kasvun, kehityksen ja ohjauksen käytänteissä, ryhmien kanssa tehtävässä työssä ja yksilötyössä. Tehtävään valittava yhteisöohjaaja uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan ja keksii monia ratkaisuja erilaisten tilanteiden selvittämiseksi. Yhteisöohjaaja on aidosti kiinnostunut työskentelystä oppilaiden, opettajien, huoltajien, opiskeluhuollon ja yhteistyöverkoston kanssa koulun arjessa. Yhteisöohjaajan työssä saa hyödyntää omia ammatillisia vahvuusalueitaan. Yhteisöohjaaja on rohkea suunnittelemaan ja kokeilemaan erilaisia toimintatapoja koulun myönteisen toimintakulttuurin vahvistamiseen ja oppilaiden sitouttamiseen koulunkäyntiin. Tehtävä edellyttää toista ihmistä arvostavaa ja kunnioittavaa työasennetta, joustavuutta, aloitteellisuutta ja yritteliäisyyttä, ryhmän ja yksittäisen oppilaan ohjaustaitoja, itsenäistä työotetta, erinomaista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja tehdä tiimi- ja verkostotyötä.

Arvostamme perhe- ja sosiaalityön tai nuorisotyön palvelukentän tuntemusta. Katsomme eduksi kokemuksen oppilaiden hyvinvointitaitoihin liittyvästä projektityöstä tai kehittämistyöstä.

Työpaikan nimi ja osoite:
Kauklahden koulu
Hansakallio 2, 02780 Espoo
Työaika: 38 h 15 min
Tehtävä on määräaikainen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1457-23/fi_FI
Projektipäällikkö Maija Salaspuro puh. 040 639 3578, [email protected],
Kauklahden koulun koulun rehtori Joonas Korhonen, puh. 040 6394231, [email protected]
Työpaikan osoite: Hansakallio 2, 02780 Espoo
Palkkaus: 2735,72 €/kk
Työ alkaa: 01.08.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1457-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3235fb9b-5f65-4676-aa29-bdf27caff8fb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yhteisöohjaaja, Kauklahden koulu

Espoo
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti