Skip to main content

Yhteyspäällikkö

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Talous ja strategia
Strategia ja tutkimus
Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.04.2023 - 

Haemme Vantaalle yhteyspäällikköä toimimaan kaupunginjohtajan tukena kaupunkipolitiikassa ja metropolipolitiikassa sekä näihin liittyvässä verkostoyhteistyössä, kaupungin sisäisesti ja organisaation ulkopuolella. Tehtävässä merkittävää on valvoa Vantaan etua suhteessa valtioon. 

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintoja kehitetään aktiivisesti.  Työtehtäväsi sijoittuu kaupunkistrategian ja johdon toimialalle, talous ja strategia-palvelualueelle. Tulet työskentelemään osana pientä tiimiä, johon kuuluu lisäksesi muitakin kaupunginjohtajan tukena toimivia asiantuntijoita.  

Yhteyspäällikön tehtävässä arvostamme erinomaista yhteiskunnallisten rakenteiden tuntemusta, kunnallishallinnon osaamista, suurten kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia verkostoissa sekä analyyttistä arviointikykyä.  Tärkeää on ymmärtää myös valtion päätöksentekoa ja esimerkiksi lainsäädäntöprosessia ja sitä, missä vaiheessa valtion päätöksen tekoon kannattaa vaikuttaa.  

Työssäsi tulet valmistelemaan kaupunginjohtajan toimeksiannosta erilaisia hankkeita ja selvityksiä yhteistyössä kaupungin toimialojen ja eri sidosryhmien kanssa. Yhteyspäällikkö myös sijaistaa tarvittaessa kehityspäällikköä. Tämä sisältää myös kaupunginjohtoryhmän sihteerinä toimimisen tarvittaessa. 

Arvostamme itseohjautuvaa ja aikaansaavaa työotetta sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Myönteinen, joustava ja yhteistyötä edistävä asenne on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset monipuolisesti osallistumaan kaupunki –ja metropolipolitiikan kehittämiseen asiantuntijaroolista käsin. Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen toimintaympäristöön.  

Vantaalla viihtyy varmasti  

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.  

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa.  Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.  

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!  Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään ja #vantaudu duunille!

Tervetuloa meille töihin!    

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännössä hankittu riittävä kokemus julkishallinnosta ja valmistelutehtävistä. Suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Riittävä englanninkielin taito.

Luemme eduksi: 

  • erinomaisen yhteiskunnallisten rakenteiden tuntemuksen 
  • kunnallishallinnon osaamisen 
  • valtionhallinnon tuntemus 
  • aiemman työkokemuksen vastaavista asiantuntijatehtävistä 
  • kielitaidon (esim. englanti, saksa, ruotsi)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3749,86
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Strategia- ja tutkimuspäällikkö
Kokkonen, Vesa
p. 050 3181582
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 27.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yhteyspäällikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 27.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti