Skip to main content

Strategic Agency Lead, Alma Mediaratkaisut

Etsimme kokenutta Strategic Agency Leadiä liittymään Alma Mediaratkaisujen dynaamiseen tiimiin!

Haluatko olla osa innovatiivista ja kasvavaa yksikköä, joka on suunnannäyttäjä markkinoinnissa sekä digitaalisessa mainonnassa? Jos sinulla on vahva tausta asiakkuuksien hallinnasta ja strategisesta suunnittelusta, omakohtaista kokemusta työskentelystä mediatoimistoissa sekä kattava yhteysverkosto sekä intohimo digitaalisiin mainonnan teknologioihin, saatat olla etsimämme henkilö!
 

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä vastaat Alma Mediaratkaisujen mediatoimistoasiakkuuksien kehittämisestä ja ylläpidosta, suurasiakkaiden strategisen ja kanavasuunnittelun toteutuksesta sekä toimeenpanosta suurasiakasmyynnin kanssa. Tunnet mainonnan teknologiat sekä AI:n mahdollisuudet sekä kykenet hyödyntämään näitä asiakkaiden strategisen mainonnan suunnittelun pohjaksi. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä Alman myyntitiimien sekä asiakkaittemme ja muiden sisäisten tiimiemme kanssa varmistaen, että tuotamme jatkuvasti Suomen parhaita digitaalisen mainonnan ratkaisuja asiakkaillemme!

Odotamme sinulta:

 • Useamman vuoden työkokemusta sekä kontaktiverkostoa markkinointialalta, erityisesti mediatoimistosta tai mainostoimistosta
 • Vahvaa kokemusta strategisesta suunnittelusta ja kanavasuunnittelusta.
 • Syvällistä ymmärrystä ja käytännön kokemusta digitaalisten teknologioiden hyödyntämisestä markkinoinnissa
 • Vahvaa ymmärrystä mainonnan teknologioiden sekä mainonnan automaation osalta
 • Kykyä viedä digitaaliset ratkaisut käytäntöön ja integroida ne osaksi asiakkaiden markkinointistrategiaa.
 • Vankkaa osaamista kampanjasuunnittelusta intermediatason projekteissa.
 • Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja.
 • Proper English (presentation, negotiation)
 • Proaktiivista ja itsenäistä työotetta
 • Korkeakoulututkintoa
 • Voittaja-asennetta

 
Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä huippuammattilaisten kanssa ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaidemme menestykseen.
 • Inspiroivan ja kannustavan työympäristön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat työsuhde-edut. Eduista voit lukea lisää täältä: https://www.almamedia.fi/tyopaikat/
  • Toimipisteenä Alma talo josta erittäin hyvät liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua

 
Alma työnantajana:

Meille almalaisille tärkeitä asioita ovat rohkeus, yhteistyö ja ystävällinen kulttuuri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Muuttuvassa liiketoimintaympäristössämme tarvitaan rohkeutta. Rohkeutta haastaa, kokeilla rajoja ja uudistua.

Meille rohkeus ei tarkoita vain suuria sankaritekoja, vaan myös pieniä arkipäiväisiä asioita: kun uskallat sanoa mielipiteesi, tehdä asioita uudella tavalla, kokeilla ja epäonnistua. Uutta kasvua luodaksemme tarvitsemme rohkeutta. Ja rohkeus kasvaa parhaiten yhdessä. 


Lupauksemme sinulle

 • Ystävällinen kulttuuri, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet: Luotamme toisiimme ja annamme vastuuta ja vapautta työhön. 
 • Merkityksellinen ja vaikuttava työ: Tuotteemme ovat tunnettuja ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin. Niihin luotetaan elämän tärkeitä valintoja tehdessä
 • Mahdollisuus kasvaa: Kannustamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja oppimaan. Oman osaamisen kehittyminen on taattua, kunhan annat sille rohkeasti mahdollisuuden.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 3.7.2024 mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän tehtävään ja miten kokemuksesi ja osaamisesi tukevat menestymistäsi tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Myyntijohtaja Tuomas Avonius

Soittoajat:
24.6 klo 08.00-10.00
25.6 klo 12.30-16.00

 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Strategic Agency Lead, Alma Mediaratkaisut

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti