Skip to main content

Yksikönjohtaja, Hoivakoti Lounatuuli

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia urallesi? Nautitko itsenäisestä ja monipuolisesta työnkuvasta?

Haemme nyt Hoivakoti Lounatuuleen yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään ikäihmisten hoivaa sekä omaa osaamistasi laaja-alaisesti. Lue alta lisää ja hae mukaan helposti linkin kautta!

Hoivakoti Lounatuuli työpaikkana

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin.

Työpäiväsi yksikönjohtajana meillä 

Yksikönjohtajana tehtävänäsi on toimintayksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen, yksikön eri osa-alueiden kehittäminen yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitaminen (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, laskutukseen liittyvät toimenpiteet).

Työpäivät ovat vaihtelevia ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Meille on erityisen tärkeää se, että päivittäinen asukastyö on laadukasta ja asukaslähtöistä, ja että työyhteisöstä pidetään hyvää huolta. Toivomme, että sinun työtäsi ja ajatteluasi ohjaavat samat arvot. 

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • sosiaali- ja terveysalan AMK-tason pätevyyden (esim. sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi)
 • vähintään 3 vuoden kokemuksen vastaavista esihenkilötehtävistä sekä vanhustyöstä
 • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • organisointi- ja priorisointikykyä sekä ratkaisukeskeistä otetta työntekoon
 • kiinnostusta toimintatapojen luomiseen ja kehittämiseen.

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat sekä eri organisaation tukifunktiot, joilta saat apua aina tarvittaessa.

  Perehdytyksen ja viihtyisän työympäristön lisäksi saat myös työntekijänämme käyttöösi laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Mentra by SATS-palvelun, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista. Työsi ja ammatillisen kehittymisesi tueksi saat käyttöösi myös monipuolisen koulutustarjontamme.

  Miltä kuulostaa, olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi?

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meillä hakemuksesi helposti linkin kautta 12.6.2023 mennessä ja kerro meille millaista kokemusta sinulta löytyy!

  Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johanna Wiik-Anttila, 050 343 2088 (ma-to klo 12-15), [email protected]

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti