Skip to main content

Yksikönpäällikkö, Hoivakoti Rautuhovi

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö uusia tuulia urallesi ikäihmisten hyvinvoinnin parissa? Nautitko esihenkilötyöstä ja monipuolisesta työnkuvasta?

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhoviin yksikönpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ikäihmisten hoivaa osaavan tiimin tuella. Mikäli ikäihmisten laadukkaan hoivatyön kehittäminen on sydäntäsi lähellä, hae helposti mukaan linkin kautta!

Hoivakoti Rautuhovi työpaikkana

Hoivakoti Rautuhovi 32-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa viihtyisän ja lämminhenkisen kodin ikäihmisille Mäntyharjulla. Rautuhovissa sinua odottaa osaava ja kokenut työyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Yhteisenä tavoitteena toiminnassa on laadukkaan hoivan ja elämänmakuisen arjen tarjoaminen asukkaillemme.

Työpäiväsi meillä yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on toimintayksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, laskutukseen liittyvät toimenpiteet). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Meille on erityisen tärkeää se, että päivittäinen asukastyö on laadukasta ja asukaslähtöistä, ja että työyhteisöstä pidetään hyvää huolta. Toivomme, että sinun työtäsi ja ajatteluasi ohjaavat samat arvot.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

   Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

    • sosiaali- ja terveysalan AMK-tason pätevyyden (esim. sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi)
    • 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilönä tai tiiminvetäjänä toimimisesta, tai suoritetun johtamiskoulutuksen
    • organisointi- ja priorisointikykyä sekä kiinnostusta toimintatapojen luomiseen ja kehittämiseen.

    Toivomme, että omaat ratkaisukeskeisen otteen työntekoon sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Ollessasi mukana myös hoitotyössä, toivomme sinulta lisäksi ajantasaista sairaanhoidollista osaamista ja kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. 

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat sekä eri organisaation tukifunktiot, joilta saat apua aina tarvittaessa. Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

    Miltä kuulostaa, olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi?

    Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meillä hakemuksesi helposti linkin kautta 12.6.2023 mennessä ja kerro meille millaista kokemusta sinulta löytyy!

    Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään aluepäällikkö Johanna Wiik-Anttila, 050 343 2088 (ma-to klo 12-15), [email protected]

    Lue Esperistä lisää työnantajana tästä.

    Tutustu Hoivakoti Rautuhovin toimintaa ja työyhteisöön täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Yksikönpäällikkö, Hoivakoti Rautuhovi

    52700 Mäntyharju
    52700 Mäntyharju
    Vakituinen
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 01.06.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti