Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yksikönpäällikkö, Koti Helmi

Oletko valmis ottamaan ensimmäiset askeleesi kohti unelmiesi työtehtävää? Nyt sinulla olisi oiva mahdollisuus kehittyä esihenkilönä sekä kehitysvamma-alan ammattilaisena!

Haemme nyt yksikönpäällikköä kehitysvammaisten asumispalveluyksikköön Koti Helmeen. Lue lisää alta ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän meistä. Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 kehitysvammaisille asukkaalle. Tämän lisäksi meillä on viisi tukiasuntoa ja lyhyehkön matkan päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoimintaa asukkaille.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_helmi.

Työtehtäväsi yksikönpäällikkönä meillä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on yksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, sijaishankinta, laskutus). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme, että sitoudut kehittämään yksilökeskeistä elämänsuunnittelu toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu YKS-toimintafilosofiaan tästä.

 • Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Työsuhde alkaa joulukuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • soveltuvan sosiaali-ja terveysalan amk-tutkinnon tai muun korkeakoulututkinnon sosiaali- ja terveysalalta
 • 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilötehtävistä
 • 2-3 vuoden kokemuksen kehitysvammaisten parissa tehtävästä työstä
 • innostusta kehittää omaa työtäsi
 • taito omaksua ja käyttää useampaa järjestelmää
 • sopeutumis- ja paineensietokyky

  Tehtävässä tarvittava kehitysvammatyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta.

  Miksi Esperille yksikönpäälliköksi?

  Pääset osaksi Esperin yrityskulttuuria, jossa läpinäkyvä johtaminen ja henkilökunnan osallistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä Esperillä yksikönpäällikkönä. Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

  Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja vapaa-ajan tueksi saat Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

  Otatko haasteen vastaan? Hae nyt!

  Lähetä meille hakemuksesi 6.12. mennessä ja kerro meille, millaista kokemusta sinulta löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Vesa Tornberg, p. 040 838 1881, [email protected] (22.11., klo. 12-13, 24.11., klo 13-14, 29.11., klo 13-16 ja 4.12., klo. 14-16).

   Olisi ilo kohdata sinut

   Tutustu Koti Helmi toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Yksikönpäällikkö, Koti Helmi

   62100 Lapua
   Vakituinen
   3 - 5 vuotta
   Alempi korkeakoulututkinto

   Julkaistu 07.12.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Yrityksen koko: 
   Yli 1000 henkilöä
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti