Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yksikönpäällikkö, Koti Hyryn Hoiva

Hei sote-alan ammattilainen! Haluatko edetä urallasi ja kehittyä esihenkilötyössä?

Haemme nyt kehitysmyönteistä yksikönpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Koti Hyryn Hoivaan, Hyrynsalmelle. Lukaise alta lisää ja tule mukaan kehittämään Esperiä!

Koti Hyryn hoiva työpaikkana

Esperi Koti Hyryn Hoiva sijaitsee Hyrynsalmella ja tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita aikuisille kehitysvammaisille. Yksikössä on yhteinen olohuone, jossa jokainen saa oleskella ja osallistua yhteisiin toimintatuokioihin. Lisäksi tilava keittiö, jossa asukkaat saavat osallistua ruoanlaittoon, leipomiseen sekä kodin keittiötöihin. Työskentelemme moniammatillisessa työyhteisössä, johon kuuluu: sairaanhoitaja, sosionomi, kodinhoitaja sekä lähihoitajia. Odotamme innolla uutta vahvistustamme, ja toivottavasti viihdyt rempseässä ja huumorintajuisessa työyhteisössä!

Työviikkosi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on yksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, sijaishankinta, laskutus). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme, että sitoudut kehittämään yksilökeskeistä elämänsuunnittelun toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu YKS-toimintafilosofiaan tästä.

Työ on päivätyötä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • soveltuvan sosiaali-ja terveysalan yliopisto/amk-tutkinnon
  • 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilötehtävistä
  • 2-3 vuoden kokemuksen kehitysvammaisten parissa tehtävästä työstä
  • innostusta kehittää omaa työtäsi
  • taito omaksua ja käyttää useampaa järjestelmää
  • sopeutumis- ja paineensietokyky

Tehtävässä tarvittava kehitysvammatyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta.

Miksi Esperille yksikönpäälliköksi?

Saat olla osana Esperin yrityskulttuuria, jossa läpinäkyvä johtaminen ja henkilökunnan osallistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä Koti Hyryn Hoivan yksikönpäällikkönä. Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja vapaa-ajan tueksi saat Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Otatko haasteen vastaan? Hae nyt!

Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 30.9. mennessä. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Kerron mielellään lisää tehtävästä sekä mitä voisimme tarjota sinulle. Voit olla minuun yhteydessä arkisin 9-15

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.
Tutustu Koti Hyryn Hoivan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yksikönpäällikkö, Koti Hyryn Hoiva

89400 Hyrynsalmi
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti