Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yksikönpäällikön sijaisuus, Koti Päivölä-Peltola

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen joka olet jo kerryttänyt kokemusta esihenkilötyöstä! Kaipaatko uusia maisemia ja mahdollisuuksia hyödyntää osaamistasi?

Haemme nyt kehitysmyönteistä yksikönpäällikköä sijaisuuteen ajalle 16.8.2023-30.6.2024 Koti Päivölä-Peltolaan Karstulaan mielenterveyskuntoutujien asumisyksikköön! Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Päivölä-Peltola työpaikkana

Koti Päivölä-Peltola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille Karstulassa. Päivölä-Peltolassa on 17 tehostetun asumispalvelun asumispaikkaa sekä 10 palveluasumisen asumispaikkaa.

Työnkuvasi

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on tiimisi esihenkilönä toimiminen sekä eri osa-alueiden kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös hallinnollisten tehtävien hoitaminen kuten esimerkiksi työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi sekä laskutukseen liittyvät toimenpiteet. Pidät huolen siitä, että Esperin strategiset painopisteet toteutuvat yksikön arjessa ja osallistut lisäksi asiakastyöhön.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme myös, että sitoudut kehittämään toipumisorientaatioon pohjautuvaa toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Kyseessä on kokoaikainen määräaikainen työsuhde, arkityötä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden kesto 16.8.2023-30.6.2024

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • AMK tai muu soveltuva sote-alan korkeakoulututkinto
  • vähintään 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilötehtävistä
  • 2-3 vuoden kokemuksen mielenterveystyöstä
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeisen otteen työntekoon

Tehtävä lain mukaan mielenterveystyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta. Eduksi katsomme hygieniapassin ja voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä eri organisaation tukifunktiot.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9 mennessä ja kerro meille millaista esihenkilö kokemusta sinulta löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kimmo Nurmi p.044 0793914 tai [email protected] (arkisin 9-15).

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.
Tutustu Koti Päivölä-Peltolaan toimintaan ja työyhteisöön tästä!

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yksikönpäällikön sijaisuus, Koti Päivölä-Peltola

43500 Karstula
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti