Skip to main content

Yleislääkäri, Julkiset palvelut, Varkaus

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä osastotyöhön Varkauteen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Varkaudessa pitää sisällään?

Yleislääkärinä Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Pohjois-Savon alueen potilaille. Tällä hetkellä etsimme lääkäriä Varkauden akuuttiosastolle, joka sijaitsee Aalto hyvinvointikeskuksen uusissa moderneissa tiloissa. Varkaudessa on dialyysiyksikkö, valvontapaikkoja sekä hyvät diagnostiset ja kuvantamisen valmiudet. Akuuttiosastolla hoidamme perustasoa vaativampia perusterveydenhuollon ja useiden erikoisalojen yhteisiä potilaita sekä kirurgisista toimenpiteistä kuntoutuvia potilaita. Halutessasi voit yhdistää työhön myös vastaanottotyötä.

Terveystalo tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle sopii. Tarjoamme sinulle aina omiin ammatillisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja omiin kehitystavoitteiseesi sopivaa työkokonaisuutta.

Meillä Terveystalossa voit keskittyä aidosti lääkärin työhön. Voit työskennellä työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai osakaslääkäriyhtiön kautta joustavasti juuri toiveidesi mukaan koko- tai osa-aikaisesti.

Tarjoamme sinulle suuren talon turvallisen työympäristön, toimivat tukipalvelut, laajan kollegaverkoston ja ammatillisen käytännönläheisen tuen, jotta sinä voit keskittyä asiakkaan hoitoon. Työskentelysi tueksi sinulle on nimetty yhteyspäällikkö, joka huolehtii arkesi sujuvuudesta kaikissa tilanteissa. Terveystalon lääkärit nauttivat erityisesti siitä, että vaikutusmahdollisuudet oman työn sisältöön ja arkeen ovat aidosti jokaisella itsellä.

Huolehdimme yleislääkäreidemme verkostosta ja viestimme yleislääketieteen erikoisalan ajankohtaisista asioista ja teemoista sekä uusista hoitosuosituksista yleislääkäreillemme aktiivisesti.

Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on meillä arkipäivää. Käytössäsi ovat Terveystalo Academyn laajat kurssikokonaisuudet ja viikoittainen Tiedosta Taidoksi -toimipaikkakoulutus sekä sitoutuneille tekijöille myös henkilökohtainen koulutusraha.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella tai ole yhteydessä Iida Nevasalmeen ([email protected] / 0505305134) niin jutellaan lisää!

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti