Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ympäristöterveydenhuoltoon harjoittelija, kesätyö

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Harjoittelija

Kielotie 20 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2023

Vantaan ympäristökeskukseen Tikkurilaan palkataan 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan 2,5–3 kuukauden ajalle harjoittelija, jonka harjoittelija osallistuu valvontakohteiden rekisteritietojen ajantasaisuuden varmistamiseen ja päivittämiseen sekä mahdollisiin muihin ympäristöterveydenhuollon tehtäviin sekä projekteihin.

Harjoittelijalla on myös mahdollisuuksien mukaan tilaisuus osallistua elintarvikehuoneistojen ja terveydensuojelukohteiden tarkastuksiin sekä päästä tutustumaan eläinlääkintähuoltoon.

Tehtävään valittaessa priorisoidaan hakijoita, jotka voivat hyödyntää harjoittelun osanaopintojaan. Harjoittelun palkka on noin 1600 euroa/kk riippuen tehtävään valittavan henkilön opintojen vaiheesta. B-ajokortti on työtehtävien suorittamisen kannalta välttämätön.  

Vantaan ympäristökeskuksen tehtävänä on huolehtia viihtyisän, terveellisen ja turvallisen elinympäristön säilymisestä ja kaikin puolin edistää kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia Vantaalla. Laajaan toimenkuvaan kuuluvat muun muassa luonnon ja muun ympäristön suojelu, elintarviketurvallisuus sekä eläinsuojelu ja eläinlääkintähuolto. Niistä vastaavat ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon tehtäväalat. Yhteistyö ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon tehtäväalojen välillä on tiivistä, vaikka moni ympäristökeskuksen tehtävistä kuuluu selvästi vain jommankumman tehtäväalan työkenttään. Ympäristöterveydenhuollon puolella keskitytään suoraan ihmisten terveyteen vaikuttaviin seikkoihin, kuten terveydensuojeluun, elintarvikkeiden turvallisuuteen sekä eläinsuojelun kysymyksiin.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Ympäristöterveydenhuoltoon soveltuvia opintoja

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B-luokan ajokorttia

Luemme eduksi: Tehtävään valittaessa priorisoidaan hakijoita, jotka voivat hyödyntää harjoittelun osana opintojaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: noin 1600  euroa, opintojen valmiusasteen perusteella

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 [email protected], josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaalla on siirrytty käyttämään työsopimusten allekirjoittamisessa sähköistä allekirjoitusta. Työsuhteen muodostuminen edellyttääkin, että työsopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti tunnistautumalla. Tätä varten palkattavalla henkilöllä tulee olla käytössään sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta työsopimuksen allekirjoittaminen onnistuu.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ympäristöterveydenhuoltoon harjoittelija, kesätyö

Vantaa
Harjoittelija
Ei työkokemusta
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti