Skip to main content

Yöhoitaja, Hoivakoti Helmikartano

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa ja viihdyt parhaiten yövuoroissa?

Hae siinä tapauksessa meille Hoivakoti Helmikartanoon yöhoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit tulla meille turvallisin mielin töihin - lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Helmikartano työpaikkana

Hoivakoti Helmikartano tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Joensuussa. Hoivakodissa on yhteensä 34 asukaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen pienempään ryhmäkotiin Pikkuhelmeen ja Rantahelmeen. Hoivakoti Helmikartanossa työtä tehdään asukaslähtöisesti, jokaisen asukkaan yksikölliset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. 

Työpäiväsi yöhoitajana meillä 

Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Edellytämme sinulta lämminhenkistä ja hyväksyvää kohtaamista asukkaitamme kohtaan joka tilanteessa sekä luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn yövuorojen aikana.

Tehtävä on vakituinen ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

  Miksi meille kannattaa tulla töihin?

  Helmikartanon työyhteisö listasi muutaman pointin, minkä takia työskentely meillä on mielekästä:

  • Ihanat asukkaat: merkityksellinen työ ikäihmisten parissa on se juttu ja koko työyhteisö tekee työtä koko sydämellään.
  • Huiput työkaverit: mukavat työkaverit piristävät päivää ja varmistavat sinulle kattavan perehdytyksen, jotta voit omalla toiminnallasi mahdollistaa asukkaille elämänmakuisen ja onnellisen arjen.
  • Kodikas tunnelma: työympäristö sekä asukaslähtöisyys luovat yksikköön kodikasta tunnelmaa - elämme arkea yhdessä asukkaiden kanssa heidän kotonaan.
  • Hyvä yhteishenki: puhallamme työyhteisössä yhteen hiileen ja luomme yhdessä sitä parasta paikkaa työskennellä.
  • Kiva tulla töihin: tarjoamme sinulle joustavan työn, jossa huomioimme vahvasti omat toiveesi työvuorosuunnittelun osalta. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia työn oheen ammatillisen osaamisesi kehittämiseksi.
  • Tärkeät kohtaamiset asukkaiden kanssa: Asukaskohtaamiset tuovat merkityksellisyyttä ja onnistumisen kokemuksia työhön.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

  Hae tehtävää 8.2.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Virpi Kettunen, 050 562 9380, virpi.kettunen@esperi.fi.

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Helmikartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Yöhoitaja, Hoivakoti Helmikartano

  Joensuu
  Vakituinen
  1 - 2 vuotta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 08.02.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti