Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Yöhoitaja, Hoivakoti Hopeapaju

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten yövuoroissa?

Haemme nyt Hoivakoti Hopeapajuun yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Hoivakoti Hopeapaju työpaikkana

Hoivakoti Hopeapaju sijaitsee Ortonin perinteikkään päärakennuksen uusituissa tiloissa Helsingin Ruskeasuolla. Hopeapaju tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Hopeapajussa on kolme pientä ryhmäkotia, jotka sijaitsevat 4. ja 5. kerroksessa.

Asukkaat ovat tärkeässä keskiössä kaikessa tekemisessä, ja yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaille arvokas ja hyvä arki. Hopeapajussa työsi tukena toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Työpäiväsi yöhoitajana meillä

Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Edellytämme sinulta lämminhenkistä ja hyväksyvää kohtaamista asukkaitamme kohtaan joka tilanteessa.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle saatavuuslisää vuoden 2022 loppuun asti. Saatavuuslisä on 200€/kk.

      Mitä me tarjoamme sinulle?

      Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Perehdytämme sinut tehtävääsi ja huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työryhmän jäseneksi. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Meillä saat olla oma itsesi ja voit käyttää omaa luovuuttasi ja osaamistasi arjessa.

      Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Hae tehtävää 11.6. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

      Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Laura Hämäläinen, puh. 050-5150206, [email protected]

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Hopeapajun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Yöhoitaja, Hoivakoti Hopeapaju

      05200 Rajamäki
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 12.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä

      Primary tabs

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti