Skip to main content

Yöhoitaja, Hoivakoti Paavo

Hei lähihoitaja! Viihdytkö yövuoroissa ja haluat varmistaa ikäihmisille laadukkaan hoivan?

Haemme nyt Hoivakoti Paavoon yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi - lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Hoivakoti Paavo työpaikkana

Hoivakoti Paavo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Saarijärvellä. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä 15-paikkaisessa ryhmäkodissa. Paavo on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti, jossa niin asukkaat kuin työntekijätkin viihtyvät.

Hoivakoti Paavossa asukkaille luodaan kodikas ja virikkeellinen arki hoitajien omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista sekä työssä viihtyvyydestä ja kehitämme jatkuvasti toimintaa yhdessä. 

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_paavo

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä 

Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Edellytämme sinulta lämminhenkistä ja hyväksyvää kohtaamista asukkaitamme kohtaan joka tilanteessa.

Tehtävä on vakituinen ja työ yötyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

  Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilainmukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

  Jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 2.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Katri Muittari, 050 598 3848, [email protected].

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Paavon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Yöhoitaja, Hoivakoti Paavo

  43100 Saarijärvi
  43100 Saarijärvi
  Vakituinen
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 03.06.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti