Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yöhoitaja, Hoivakoti Rautuhovi

Hei lähihoitaja! Viihdytkö yövuoroissa ja haluat varmistaa ikäihmisille laadukkaan hoivan?

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhoviin yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Rautuhovi 32-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa viihtyisän ja lämminhenkisen kodin ikäihmisille Mäntyharjulla. Rautuhovissa on kokenut työyhteisö, jonka vahva sisäinen YYA-sopimus auttaa iloisesti läpi arjen. Yhteisenä tavoitteenamme on laadukkaan hoivan ja elämänmakuisen arjen tarjoaminen asukkaillemme. Meillä jokainen huomioidaan yksilönä ja kaikki saavat työskennellä omien arvojensa mukaisesti.

”Meillä viljellään hurttia, ja joskus mustaakin, huumoria; arki on aina täynnä naurua ja positiivista toimintaa. Tervetuloa joukkoon!” - Eeva, vs. yksikönpäällikkö. 

  Työpäiväsi yöhoitajana meillä

  Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Edellytämme sinulta lämminhenkistä ja hyväksyvää kohtaamista asukkaitamme kohtaan joka tilanteessa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 150€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 24.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä vs. yksikönpäällikkö Eeva Majuri-Kuusenhako, 050 577 2004, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Tutustu Hoivakoti Rautuhovin toimintaa ja työyhteisöön täältä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Yöhoitaja, Hoivakoti Rautuhovi

      52700 Mäntyharju
      52700 Mäntyharju
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 25.09.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti