Skip to main content

Yöhoitaja, Saga Lakeudenlinna

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten yövuoroissa? Haluatko työskennellä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnan palvelutaloon yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, osa-aikatyöhön. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Saga Lakeudenlinna tarjoaa ikääntyneille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa Seinäjoen ydinkeskustassa. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Meillä on on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille. Lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Haemme nyt lähihoitajaa yötyöhön palvelutalon puolelle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.

  Työpäiväsi yöhoitajana meillä

  Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot ja wc-avut.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

  Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti yötyötä. Työ on osa-aikainen. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

  ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

  ❤ Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 10.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Mia Jokinen, p. 044 7202427, [email protected] 

   Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

   Tutustu Saga Lakeudenlinnan toimintaan ja työyhteisöön tästä

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Yöhoitaja, Saga Lakeudenlinna

   Seinäjoki
   Osa-aikainen ja tuntityö
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 27.11.2023

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti