Skip to main content

Yöhoitaja sijaisuuksiin ja keikkatöihin, Hoivakoti Kiekerö

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten yövuoroissa? Etsitkö joustavaa työtä omaan elämäntilanteeseen sopivasti?

Haemme nyt Hoivakoti Kiekeröön yöhoitajaa sijaisuuksiin ja keikkatöihin. Sijaisuuksien tarkempi kesto ja aloitusajankohta on sovittavissa erikseen. Voit myös tehdä toiveesi mukaan pelkästään satunnaista keikkatyötä. 

Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Kiekerö työpaikkana

Hoivakoti Kiekerö on 31-paikkainen pieni ja kodikas yksikkö Kemijärvellä, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille. Yksikössä eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea asukkaiden kanssa. Kiekerössä pääset tekemään asukaslähtöistä hoivatyötä ikäihmisten parissa, osana yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Meillä sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan pääset kehittymään työssäsi osaavan tiimin tuella, joka ottaa uudet työntekijät avosylin vastaan.

  Työpäiväsi yöhoitajana Kiekerössä

  Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Edellytämme sinulta lämminhenkistä ja hyväksyvää kohtaamista asukkaitamme kohtaan joka tilanteessa sekä luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn yövuorojen aikana.

  Työ on yötyötä ja työsuhteen aloitusajankohdasta tai sijaisuuksien kestosta voimme sopia erikseen kanssasi!

   Mitä me tarjoamme sinulle? 

   Tarjoamme sinulla merkityksellisen ja antoisan työn ikäihmisten parissa, osana vanhustyöhön erikoistunutta työyhteisöä. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset omalla toiminnallasi mahdollistamaan asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

   Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Turunen, 050 470 3516, [email protected].

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä sekä Instagramista @espericare ja kurkkaa millaista on olla #töissäesperillä.

   Tutustu Hoivakoti Kiekerön toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Yöhoitaja sijaisuuksiin ja keikkatöihin, Hoivakoti Kiekerö

   98100 Kemijärvi
   98100 Kemijärvi
   Osa-aikainen ja tuntityö
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 26.05.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti