Skip to main content

Yöhoitaja sijaisuuteen, Loviisa

Viihdytkö parhaiten yövuoroissa? Etsitkö työpaikkaa Loviisasta?

Haemme nyt Koti Merimetsoon yöhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Lue lisää alta ja  jätä hakemuksesi helposti!

Koti Merimetso työpaikkana

Koti Merimetso on 2017 avautunut 15-paikkainen lämminhenkinen koti mielenterveyskuntoutujille Loviisan keskustan tuntumassa. Tarjoamme hoitoa asukkaillemme ympäri vuorokauden. Toimintamme perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja järjestämmekin asiakkaillemme monenlaista kuntouttavaa toimintaa sekä osallistamme heitä kodin arkeen! 

Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_merimetso.

  Työpäiväsi yöhoitajana meillä

  Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään itsenäisesti vuoron aikana. 

  Tehtävä sijoittuu 1.7. - 31.12. välille ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Tehtävässä edellytämme

   • lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkintoa (sosionomit otetaan huomioon haussa)
   • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
   • B1-tason suomen kielen taitoa
   • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa
   • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn. 

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta. 

      Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

      Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Mari Lotila, p. 040 0372 434, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

      Tutustu Koti Merimetson toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

       Esperi Care vaikuttavuus

       Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

       Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
       Upright data for Esperi Care

       Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

       Mikä vaikuttavuusprofiili?

       Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

       Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

       Yöhoitaja sijaisuuteen, Loviisa

       Loviisa
       Määräaikainen ja projektityö
       Ei työkokemusta
       Ammatillinen koulutus

       Julkaistu 16.07.2024

       Yrityksen liikevaihto: 
       Yli 100 000 000 €
       Yrityksen koko: 
       Yli 1000 henkilöä
       Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti