Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yöhoitajia keikkatöihin, Koti Hyryn Hoiva

Viihdytkö parhaiten yövuoroissa? Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? 

Haemme nyt Koti Hyryn Hoivaan yöhoitajia keikkatöihin. Lue alta lisää ja hae helposti! 

Koti Hyryn Hoiva työpaikkana

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Hyryn Hoiva sijaitsee Hyrynsalmella ja tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita aikuisille kehitysvammaisille. Yksikössä on yhteinen olohuone, jossa jokainen saa oleskella ja osallistua yhteisiin toimintatuokioihin. Lisäksi tilava keittiö, jossa asukkaat saavat osallistua ruoanlaittoon, leipomiseen sekä kodin keittiötöihin. Odotamme innolla uutta vahvistustamme, ja toivottavasti viihdyt rempseässä ja huumorintajuisessa työyhteisössä!

Työvuorosi meillä

Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät.

  Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja valita sinulle sopivat vuorot lyhyellä varoitusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

  Tehtävässä edellytämme

  • lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • B1-tason suomen kielen taitoa
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen opinnoissa

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

  Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

  Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

  Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

  Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Raija Kemppainen, p. 050 449 3434 [email protected].

  Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

  Tutustu Koti Hyryn Hoivan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Yöhoitajia keikkatöihin, Koti Hyryn Hoiva

  89400 Hyrynsalmi
  Osa-aikainen ja tuntityö
  1 - 2 vuotta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 13.07.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti