Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Yösiivooja, Coor, Rovaniemi

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Coorille reipasta SIIVOOJAA yövuoroihin kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työssä vastaat ruokakaupan ja palvelutiskin ylläpitosiivouksesta sekä perusiivouksista muissa Rovaniemen keskusta kohteissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai muista siivoustyötehtävistä. Sinut perehdytetään kohteeseen. Työaika on 19/20 - 03/04, töitä voi olla myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta:
- Reipasta asennetta ja oma-aloitteista työotetta
- Valmiutta yötyöhön

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön 
- Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä Go Onin valtakunnalliset, rahanarvoiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? 

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa. Odotamme hakemustasi!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yösiivooja, Coor, Rovaniemi

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti