Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Yrittäjähenkisiä kesämyyjiä!


Työllistämme kesäksi useita uusia yrittäjiä Sanomien myyntipisteille. Tämä työ sopii sinulle, joka etsii myyntityötä Sanomien tunnetuilla tuotteilla.



SANOMA - Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta - Sillä on merkitystä.


Rainmakerilla on nyt mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä tai täysin oman yrityksen kautta laskuttamalla!

SANOMAN KOHTAAMISPALVELUT

Sanoman kohtaamispalveluihin etsitään nyt kesäksi uusia työkavereita osaksi huippu tiimiä! Voit olla myynnin uusi lupaus tai jo kokeneempi myyjä. Myyjän tehtävässä pääset tiimisi kanssa kohtaamaan ihmisiä Sanoman kiinteillä ja liikkuvilla myyntipisteillä myyden markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita!

Työtä hakeaksesi sinun ei tarvitse olla vielä valmis myyjä - perehdytysjaksomme on kattava ja varmistaa sen, että sinulla on mahdollisuudet tehdä huipputuloksia jo varhain. Lisäksi tiimisi ja tiiminvetäjäsi tukevat sekä työn alkaessa että päivittäisessä arjessa työn jatkuessa! 

✔ Myytävät laadukkaat Sanoman tuotteet, Helsingin Sanomat, Aamulehti, paikallislehdet ja Aku Ankka sekä laaja valikoima aikakauslehtiä
✔ Loistava palkkiomalli 
✔ Laadukas perehdytys sekä esihenkilötyö
✔ Työsuhde-etuja, mm. Sanoman digilukuoikeudet, Ruutu + palvelu
✔ Tiimiraha, jonka käytöstä voitte päättää tiiminne kesken

PALKKIOMALLI!


Kevytyrittäjän/yrittäjän tienestit ovat laskutusta eikä suoraa palkkaa. Laskutat tekemäsi työn toimeksiantajaltasi. Yrittäjänä voit tienata, juuri niin paljon kuin itse teet myyntiä. Parhaimmat meillä tällä mallilla työstekentelevät laskuttavat jopa yli 10000€/kk. 

Mitä muuta miksi kannattaa työllistyä meille? 

1️⃣ Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta jokaisella olisi hyvä ja turvallinen työympäristö. 
2️⃣ Suhtaudumme intohimolla ja tunteella siihen mitä teemme. Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti.
3️⃣ Työ on elämää varten, eikä toisin päin
4️⃣ Teemme rohkeasti asioita eri tavalla ja kokeilemme uutta. 

HAKU ON KÄYNNISSÄ! HAE MUKAAN!


Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat minut - Marian soittamalla tai laittamalla viestiä Whatsappilla numeroon 040 714 7999. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta "Hae työpaikkaa".

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yrittäjähenkisiä kesämyyjiä!

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.08.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti