Kansalliskirjasto

Kansalliskirjasto

About

Helsingin yliopisto on ainutlaatuinen tieteen ja ajattelun keskus, yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista. Yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen yhteisömme tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittää osaamistasi oman alasi huipulla.

 

Työllistämme opetus- ja tutkimushenkilöstön lisäksi yli 3000 ammattilaista erilaisissa asiantuntija- ja tukitehtävissä. Meillä lakimiehet, controllerit, devaajat, digiviestijät, hr-asiantuntijat ja laborantit, muutamia mainitaksemme, tukevat jokainen omalla työllään yliopiston yhteiskunnallisesti merkittävää perustehtävää laadukkaan tutkimuksen ja opetuksen parissa.

 

Yliopistolla työskentelyssä on inhimillinen arvopohja. Liukuva työaika, etätyömahdollisuudet ja joustavat lomat auttavat sinua löytämään tasapainon työn ja vapaa-ajan välille. Tuemme perheellisiä työntekijöitämme mahdollistamalla perhe-elämän ja työssäkäynnin yhdistämisen. Meillä pääset hyödyntämään asiantuntemustasi monipuolisesti, kokeilemaan uusimpia teknologioita ja ketteriä kehitysmalleja sekä verkostoitumaan oman alasi huippuosaajien kanssa myös kansainvälisesti.

 

Tule kanssamme tekemään työtä maailman parhaaksi!

 

#wearehelsinkiuni #helsinkiunicareers
Tutustu meihin tarkemmin: https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/toihin-yliopistoon

Company profile type: 
Employer
Company size: 
1000+ employees
Industry: 
Education
Company Turnover: 
Yli 100 000 000 €

Company Locations