Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma
Unioninkatu 30 A
00100 HELSINKI

About

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Kaikki yli 100 asuntomyymäläämme eri puolilla maata ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia yhtiöitä, joissa työskentelee yli 600 kiinteistönvälityksen ammattilaista.

Haemme tälläkin hetkellä uusia välitystyön ammattilaisia useisiin asuntomyymälöihimme. Katso juuri nyt avoinna olevat paikat osoitteesta https://www.kiinteistomaailma.fi/avoimet-tyopaikat. Markkinajohtajan joukkueessa sinulla on parhaat menestyksen mahdollisuudet - olitpa sitten alalle kasvava uusi kyky tai välitystyössä jo ansioitunut tekijä. Tunnettu brändimme, erinomaiset työvälineemme ja sinun oma halusi tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua ovat yhdistelmä, jolla todellinen tulos tehdään!

Company profile type: 
Employer
Company size: 
500 - 999 employees
Industry: 
Other Industries
Company Turnover: 
60 -70 milj. €

Video: 

Contact: 

Harri Kastikainen 
yrittäjärekrytointi
0405331161
Harri Kastikainen vastaa Kiinteistömaailma Oy:ssä yrittäjärekrytoinnista. Kiinteistönvälittäjän, myyntineuvottelijan tai esim. myyntiassistentin työstä kiinnostuneita pyydämme tutustumaan juuri nyt avoinna oleviin työpaikkoihin osoitteessa https://www.kiinteistomaailma.fi/avoimet-tyopaikat tai olemaan suoraan yhteydessä oman paikkakunnan Kiinteistömaailma-yrittäjään. Heidän yhteystietonsa löytyvät osoitteesta https://www.kiinteistomaailma.fi/etsi-myymala

Company Locations

Address information

Unioninkatu 30 A
00100 HELSINKI