AFRY

AFRY

About

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa

Ratkaisumme vastaavat globaaleihin megatrendeihin kuten teollisuuden digitalisaatioon, energiamarkkinoiden murrokseen, biotalouteen ja kaupungistumiseen.

Olemme asiakkaidemme tukena hankkeen koko elinkaaren ajan, alun selvityksistä ja strategisista valinnoista hanke- ja toteutussuunnitteluun sekä käytön ja ylläpidon tukeen. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin.

Olemme 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa!

AFRYllä sukellat monipuolisiin työtehtäviin, joissa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi.

Uskomme menestymiseen yhdessä – muutamme maailmaa työkavereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. AFRYllä olet osa globaalia, monimuotoista ja osallistavaa työyhteisöä, jossa erilaisuus nähdään vahvuutena. Kunnioitamme toinen toisiamme ja meillä on hauskaa töissä. AFRYllä viihdymme ja onnistumme yhdessä.

Making Future

Company profile type: 
Employer
Company size: 
1000+ employees
Industry: 
Management Consulting Services, Engineering Services
Wanted occupational fields: 
Konsultointi ja valmennus, Projektihallinto, Rakentaminen, Suunnittelu ja muotoilu, Tekniikka, Teollisuus
Wanted field of studies: 
Architecture / Building technique, Mechatronics and Automation, Biology, Physics / Astronomy, International Business, Chemical Industry, Business Administration and Management, Process Engineering, Electrical Engineering / Electronics, Industrial Engineering, Computer science / IT
Company Turnover: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

FAQ: 

Onko AFRYllä hyvä työilmapiiri?

Kyllä, loistava työilmapiiri on yksi AFRYn suurimmista vahvuuksista. Tuoreen henkilöstötutkimuksemme mukaan 92 % Suomen AFRYläisistä kokee, että heidän lähiesihenkilönsä arvostaa heitä, ja 87 % kokee, että heidän työkaverinsa arvostavat heitä.

Millaista johtaminen on AFRYllä?

Olemme matalan hierarkian asiantuntijaorganisaatio, ja pyrimme kehittämään johtamista systemaattisesti. Tuoreen henkilöstötutkimuksemme mukaan 89 % Suomen AFRYläisistä kokee, että he saavat tukea esihenkilöltään aina tarvittaessa ja 84 % mielestä heillä on selkeät tavoitteet työlleen.

Miten laajaa yhteistyötä AFRYllä tehdään?

Yhteistyön laajuus ja muoto vaihtelee paljonkin työnkuvasta ja projektista riippuen. Kansainvälisissä investointihankkeissa saatetaan hyödyntää hyvin laajaa osaajajoukkoa eri AFRY-maista ja yksiköistä, kun taas toiset projektit vaativat ensisijaisesti paikallista tai tietyn sektorin osaamista.

AFRYllä on joka tapauksessa valtava määrä eri alojen huippuammattilaisia, ja yleensä vastaan tuleviin haasteisiin löytyy erikoisosaamista jostain päin AFRYä. Tuoreen henkilöstötutkimuksemme mukaan 87 % Suomen AFRYläisistä kokee, että heidän tiimissään yhteistyö toimii hyvin.

Pääseekö AFRYllä vaikuttamaan kestävään kehitykseen?

Kyllä, koko AFRYn strategia perustuu kestävän kehityksen vauhdittamiselle ja vastuullisuus on liiketoimintamme keskiössä. Olemme määritelleet työllemme julkiset vastuullisuustavoitteet, ja jokainen työntekijä voi niiden saavuttamiseen osaltaan vaikuttaa.

Tuoreen henkilöstökyselymme mukaan 77 % Suomen AFRYläisistä kokee, että AFRY edistää kestävää kehitystä ja vastuullisuutta. Lue lisää työstämme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen eteen alla olevasta linkistä.

Company Locations

Company Benefits: 

Flexible working hours
International opportunities
Sports or culture vouchers
Free public transport
Leisure events & activities
Corporate social responsibilty and sustainability programme