HUS

HUS

About

HUSissa olet elämäntyössä

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä. Olemme Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja.

Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena Helsingin yliopistollinen sairaala tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä, joita et muualla pääse kokemaan. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito, minkä lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Huippulääkäreiden ja -hoitajien lisäksi joukossamme on myös monien muiden alojen ammattilaisia. HUSissa voit tehdä töitä esimerkiksi erityistyöntekijänä, kuten psykologina tai fyysikkona, huoltotyöntekijänä, kuten laitoshuoltajana tai kokkina, tai monenlaisissa hallinnon ja talouden tehtävissä.

Tervetuloa työkaveriksemme!

hus.fi/tietoa-meista/ura-husissa

Company profile type: 
Employer
Company size: 
1000+ employees
Industry: 
Healthcare Services
Company Turnover: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

FAQ: 

Onko minun pakko jättää hakemus järjestelmään vai voinko kysellä töitä vaikka puhelimitse?

Löydät avoimet työpaikkamme osoitteesta: https://www.hus.fi/tietoa-meista/ura-husissa.

Voit hakea mieluista tehtävää jättämällä hakemuksen sähköiseen järjestelmäämme. Avoimista paikoista ja työmahdollisuuksista voit kysellä myös puhelimitse, mutta uutta työntekijää palkattaessa saamme hakijan tiedot tietoturvallisesti sähköisen järjestelmän kautta. Jossain vaiheessa työnhakuprosessiasi hakemus järjestelmään on siis jätettävä. Tietosi säilyvät järjestelmässä joten voit hakea useampaa paikkaa samoilla tiedoilla, tai muuttaa vaan oleelliset tiedot eri tehtäviä haettaessa.

Onko minun pakko liittää CV hakemukseeni?

Järjestelmään on mahdollista antaa käytännössä kaikki CV:stäkin usein löytyvät tiedot, jolloin ne kulkevat hakijan mukana muissakin hauissa tai palkattaessa. Tämä helpottaa myös hakijavertailua, kun esimerkiksi hakijoiden koulutustiedot saadaan näkymään rinnakkain.

Työllistyinkin toisaalle. Miten pääsen perumaan hakemukseni?

Voit kirjautua omaan hakijaprofiilisi rekrytointijärjestelmässämme (samassa, missä hait tehtävää) ja peruuttaa hakemuksesi siellä.

Voinko muokata hakemustani jälkikäteen?

Kerran jätettyä hakemusta ei voi haettua tehtävää koskien enää muokata. Hakemuksen voi perua, ja tehtävää voi tällöin hakea uudelleenkirjautumalla järjestelmään uudella sähköpostiosoitteella. Sen sijaan liitteitä on mahdollista lisätä hakemukseen toimittamalla ne hakuajan puitteissa osoitteeseen: [email protected].

Olen hoitoalan opiskelija. Miten pääsen teille harjoitteluun?

Toisen asteen hoitoalan opiskelijat voivat hakeutua HUSiin harjoitteluun koulujen kautta - ole siis yhteydessä omaan opettajaasi. Korkeakouluopiskelijat varaavat harjoittelupaikkansa Jobiili- järjestelmän kautta.

Otatteko sairaanhoitajia HUSiin keikkailemaan?

HUSiin pääset keikkailemaan Seuren kautta.

Miten haen amanuenssuuripaikkaa HUSista?

HUSin amanuenssipaikat jaetaan keskitetysti Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kautta, joten ole hyvä lähetä viestiä aiheesta osoitteeseen: [email protected].

Onko HUSiin mahdollista päästä oppisopimuksella?

Kyllä on, mutta erikoissairaanhoidossa paikkoja on tarjolla erittäin rajoitetusti. HUS neuvottelee ja solmii oppisopimusta koskevat sopimukset aina ensin koulun kanssa - voit siis tiedustella asiaa ensin omasta oppilaitoksestasi. Mikäli et vielä opiskele missään oppilaitoksessa, voit ottaa yhteyttä siihen yksikköön, missä oppisopimusopiskelu kiinnostaisi.

I am a nurse who studied and worked abroad. How can I get to work for you?

Please, find the information in here

Company Locations

HUS työnantajana

HUSissa olet elämäntyössä
 
HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä. HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa. 
 
Ainutlaatuisia työtehtäviä terveydenhuollon eturintamassa
 
Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä monien eri alojen ammattilaisille. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.
 
Vaikuttavaa ja ammatillisesti kehittävää työtä eri alojen ammattilaisille
 
Eri aloja edustavat ammattilaiset muodostavan joukon, jossa jokaisella on tärkeä paikkansa yhteiskuntamme vaikuttajana, vastuunkantajana ja terveydenhuollon takaajana. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaat mahdollisuudet olla mukana kehittämässä hyvinvoivaa ja terveempää yhteiskuntaa. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.
 
Yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta moniammatillisessa tiimissä
 
Moniammatillisuus on vahvuutemme. Rakennamme arkea luottamalla tiimien ammattitaitoon ja luomalla mahdollisuuksia johtaa omaa työtä. Vaikka HUS on suuri, arjen työyhteisösi koostuu kannustavista tiimikavereista ympärilläsi.
 
Henkilöstöetuja ja hyvinvointia kaikissa elämäntilanteissa
 
Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUSista saat itsellesi savuttoman työpaikan. 

Ura HUSissa

Kiinnostaako ura terveydenhuollossa? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja löydä oma paikkasi HUSin huipputiimissä.

Inspiroidu HUSin ammattilaisten tarinoista. Lue, millaista on työskennellä Suomen johtavassa terveydenhuollon organisaatiossa.