HUS company news

HUS company news

HUSissa keuhkolääkäriksi erikoistuva Anna Lindahl kohtaa työssään monenlaisia potilaita, eikä yksikään päivä ole ihan samanlainen.
Emilia Kiias aloitti röntgenhoitajana Meilahden sairaalan magneetissa tammikuussa 2019. Vuoden 2022 lopulla eteen tuli tilaisuus hakea uuden PET-magneettilaitteen vastuuhoitajaksi isotooppiyksikköön.
Synnyttäneiden vuodeosastolla Jorvissa konkarit ja tuoreet tulokkaat tukevat toinen toisiaan.
Osastonsihteerit työskentelevät terveydenhuollon ammattilaisten tukena ei-hoidollisissa tehtävissä keskellä sairaalan arkea. Millaista osastonsihteerin työ on sellaisten kesätyöntekijöiden silmin, joilla ei ole aiempaa kokemusta terveydenhuollosta?
Tule vaikuttamaan terveydenhuollon tulevaisuuteen! Tarjoamme anestesialääkäreille monipuolisia mahdollisuuksia koko Uudenmaan alueella. Käytössämme on edistyksellinen päivystysmalli, joka tukee palautumistasi ja parantaa työhyvinvointiasi. Liity joukkoomme HUSin leikkaus- ja tehohoitokeskukseen!
Me Hyvinkään sairaalan leikkausosastolla olemme tiivis yhteisöllinen porukka ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Kohtaamme potilaat ja toisemme yksilöllisesti, yhdenvertaisesti ja ystävällisesti. Meillä jokainen päivä on erilainen ja uutta oppia tuova. Hyvinkään leikkausosasto on ihan huippupaikka!
Oletko oman työelämäsi MacGyver? Tule taistelemaan hyvän puolesta sairauksia ja vammoja vastaan!