Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Vantaan Energia Sähköverkot Oy

About

Siirrämme sähköä vantaalaisiin koteihin ja muihin rakennuksiin vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Pidämme huolta sähköjohdoista, kaapeleista ja kaikesta, mikä liittyy sähköverkon toimivuuteen. Tunnemme vastuumme ja noudatamme mm. sähkömarkkinalain syrjimättömyyden periaatetta, mikä tarkoittaa että olemme reilu ja tasapuolinen kaikkia asiakkaitamme kohtaan.

Meillä on runsaslukuinen asiakaskunta ja paljon piuhaa. Palvelemme noin 132 000 sähkönsiirtoasiakasta ja huolehdimme noin 3 500 kilometrin sähkönjakeluverkosta, josta 91 % kulkee jo maan alla. Rakennamme sähköverkkoa yhteistyökumppaneidemme kanssa, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille.

Viime vuonna siirsimme sähköä yhteensä 1 904 GWh, josta 30 prosenttia meni kotitalouksille ja 70 prosenttia yrityksille. Keskimääräinen sähkön keskeytysaika per asiakas oli vain 4,1 minuuttia (v. 2020).

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella.

Company profile type: 
Employer
Company size: 
50 - 99 employees
Industry: 
Energy and Utilities
Wanted occupational fields: 
Installation and Maintenance, Engineering
Wanted field of studies: 
Mechatronics and Automation, Mechanical Engineering, Electrical Engineering / Electronics

Company Locations

Company Benefits: 

Flexible working hours
Sports or culture vouchers
Flat organization structure
Health benefits
Free public transport
Leisure events & activities
Corporate social responsibilty and sustainability programme